PS 4'ü şu an almanız için 7 neden - Haberler - indir.com

PS 4'ü şu an almanız için 7 neden

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-14 21:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

En çok tercih edilen oyun konsollarından biri olan PS 4, geçtiğimiz yılın Sonbahar aylarından itibaren ve bu yıl içerisinde sıklıkla satış rakamlarıyla gündemdeki yerini aldı. Konsolun açıklanan satış rakamlarına göre güncel olarak paylaşılan son rakam 60 milyona ulaşmıştı. Bu rakam, PS 4'ün dünyanın en çok kullanılan konsolu olmasını sağladı. Şu sıralar oyun konsolu alma düşüncesinde olan oyun severler için, PS 4 daha tercih edilebilir durumda. Bunun nedenleri 7 başlık altında şu şekilde toplanabilir;

  1. PS4 ilk çıktığı sıralarda 400 dolar fiyat etiketiyle oyun severlerin beğenisine sunuldu. Genel olarak oyuncuların beklentilerini karşılayan konsolu şu an almak isterseniz, yenilenmiş versiyonuyla 250 dolara konsola sahip olmanız mümkün.
  2. DualShock 4'ü şarj edebilirsiniz
  3. Konsolun Gamepad'i DualShock 4'ün şarj edilebilir özelliğiyle, oyun keyfinizi uzun süre kesintisiz devam ettirebilirsiniz. Bunun yanı sıra DualShock 4, birçok kişi tarafından bugüne kadarki gamepadler arasında en iyisi olarak gösteriliyor.
  4. PS 2'nin klasikleşmiş oyunlarını oynayabilirsiniz
  5. PS4 konsolu üzerinde, PS2 ve PS3'te yer alan klasikleşmiş oyunları, HD kalitede oynayabilirsiniz.
  6. Rakiplerine kıyasla kolay bir kuruluma sahip olan PSVR, PS4 almak için önemli nedenlerden birisi.
  7. 4K televizyon sahibiyseniz ve PS4 istediğiniz kaliteyi size vermiyorsa, konsolun PS4 Pro modelini tercih edebilirsiniz. Beklediğiniz üst düzey deneyimi böylece yaşamış olursunuz.
  8. Spotify ile anlaşması var
  9. En popüler müzik uygulamalarından birisi olan Spotify, çok sayıda kişi tarafından kullanılıyor. Spotify ile anlaşma içerisinde olan PS4'te oyun içi müzikleri Spotify'daki müziklerle değiştirebiliyorsunuz.
  10. PS Store'da yer alan oyunların hepsi, belli bir kitlenin kabul gördüğü ve onaylanmış oyunlar. Bu anlamda PS Store üzerinden oyun aldığınızda, oyunun güvenilirliğinden emin olabiliyorsunuz.




PAYLAŞ