PS 4 Pro fiyatı düşürülebilir - Haberler - indir.com

PS 4 Pro fiyatı düşürülebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-07 10:00:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya sürülen PS 4 serisinin üyelerinden PS 4 Pro,  oyuncular tarafından ilgi görmeyi başarmıştı. Genel olarak PS 4 serisi satışlarıyla Sony sık sık gündeme gelmişti. Serinin içerisinde PS 4 Pro'da yer alıyordu. Bugüne kadar oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam eden seriye, yakın bir zamanda Microsoft'un Project Scorpio'su rakip olarak gelmeye hazırlanıyor. Sony, PS 4'ün satışlardaki başarısını kaybetmemesi adına şimdiden adımlar atmaya başlamış durumda. Konuyla alakalı olarak analist Micael Pachter'den bazı açıklamalar geldi. Ünlü analistin yaptığı açıklamalara göre, Sony PS 4 Pro'nun fiyatı üzerinde kalıcı bir indirime gitmeye hazırlanıyor.

Sony'den konsolun fiyatının ne kadar düşeceği hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat analist Pachter'ın konuyla alakalı bazı tahminleri bulunuyor. Micheal Pachter, konuya dair konuşmasında şu ifadeleri kullanıyor; 'Bence, Project Scorpio çıkmadan en geç 1 ay önce, PS4 Pro fiyatı 400 dolardan, 350 dolarak düşecek. Büyük bir ihtimalle Sony bu fiyat indirimini E3 2017 sırasında duyuracak. Sony, karşılarına çıkan fırsatları çok güzel bir şekilde değerlendiriyor ve bu sefer fırsatı Microsoft verecek.'

Ünlü analiste göre Sony E3 2017'de indirimin duyurusunu yapacak ve ne kadar indirime gittiğini söyleyecek. E3 2017 konferasında, Microsoft Sony'den önce sunum yapacak. Analistin tahmini doğru çıktığı takdirde, Project Scorpio'nun sunumun ardından, Sony indirim haberini verecek.





PAYLAŞ