Project Tango Tablet'in Detayları Ortaya Çıktı (Video) - Haberler - indir.com

Project Tango Tablet'in Detayları Ortaya Çıktı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın Project Tango ismiyle duyurduğu akıllı telefonundan sonra şimdi de aynı adı taşıyan ve kapalı alanların planlarını üç boyutlu olarak çıkarabilme yeteneğine sahip olan tabletinin teknik detayları ortaya çıktı.

Bu yılın ilerleyen zamanlarında 1024 dolar fiyat etiketiyle deney takımı şeklinde satışa sunulacak olan Google Project Tango Tablet, Nvidia işbirliği kapsamında geliştirilmiş. 

7 inch ekrana, NVIDIA Tegra K1 Mobil işlemciye ve 4GB RAM'e sahip olan tablette ayrıca 128GB dahili depolama alanı, LTE ve USB 3.0 bağlantı desteği gibi özellikler yer alıyor.

Google Project Tango Tablet

Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle beraber geleceği tahmin edilen tabletin en önemli özelliği ise kamerası ve derinlik sensörü. Kullanıcılar bu sayede tablet aracılığıyla pozisyon ayarlaması yapabilecekleri gibi etraflarında bulunan nesnelerin ölçümlerini yaparak bulundukları kapalı alanların üç boyutlu planlarını çıkarabilme şansına sahip olacaklar.

Sınırlı sayıda bir üretimle ilk etapta geliştiricilere sunulacak olan Google Project Tango Tablet'in teknik detaylarına yer verilen tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Google Project Tango Tablet Tanıtım Videosu


PAYLAŞ