Project Cars Audi Güncellemesi Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Project Cars Audi Güncellemesi Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-22 13:30:30
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Project Cars, yarış oyunu severleri mutlu edecek bir güncelleme yayınladı. Bilgisayarlar için simülasyon oyun açığını ciddi şekilde kapatan ve büyük satış rakamlarına ulaşan Project Cars, araç ve pist listesini güncelledi. Oyuncular, 320 km/s hıza ulaşabilen Audi LeMans aracının sürüş dinamiklerini tecrübe edebilecekler.

Yarış oyunları arasında grafik özellikleriyle ön plana çıkan Project Cars, geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulmuştu. Gran Turismo, Forza Motorsport gibi büyük rakiplerini harika grafikleriyle alt etmeyi başaran Project Cars'ın bir dezavantajı oyundaki otomobil sayısının rakiplerine göre daha az oluşuydu.

Ayrıca araç dinamiklerindeki bazı sorunların oyun popülerliğini düşürdüğü söylenebilir. Bu nedenlerden dolayı oyunun yapımcısı Slightly Mad Studios'un yeni bir güncelleme ile oyunu toparlaması gerekti. Project Cars, Yeni gelen 4 araç ve 1 pist ile bir nebze olsun rakiplerine karşı dezavantajını azaltmış görünüyor.

Audi'nin yol, prototip ve GT klasmanlarındaki heyecan verici araçları Project Cars'taki yerini aldı. Yeni eklenen araç listesi ise şöyle;

3 Kez LeMans 24 Saat şampiyonu olan Audi R18 e-tron Quattro, Audi R8 LMP900, 1989 Audi 90 IMSA GTO ve Audi A1 Quattro

Ayrıca Yeni Zellanda'da bulunan Ruapuna Park pisti de oyuna gelen yenilikler arasında. 4 Adet Audi ve Ruapuna Pisti'nin bulunduğu güncelleme paketi Steam üzerinden 11 TL ücret ile alınabiliyor. Yeni eklenen Audi A1 Quattro ise bedava olarak sunulacak.

Project Cars Audi Güncellemesi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ