Proje Yönetim Uygulaması Todoist Artık Ücretsiz - Haberler - indir.com

Proje Yönetim Uygulaması Todoist Artık Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

13 farklı platformda çalışabilen ve kullanıcıların günlük görev listelerini hazırlayarak bunları takip edebilmelerini sağlayan Todoist, artık beş kişiye kadar proje yönetimi için ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Tamamen yenilenen iOS 7 görünümüne sahip aerodinamik arayüzü ve eklenen gelişmiş özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekebilmek için üretici tarafından beş kişiye kadar ücretsiz kullanım imkanı ile sunulmuş olan Todoist sayesinde kullanıcılar, iş yaşamlarını kolaylaştırmak adına kendilerine ait yapılacaklar listesi hazırlayarak kolaylıkla takip edebilecekler. Tüm platformlarda kullanılabilen kişisel görev yönetim uygulaması Todoist, görevlerin düzenlenmesi ve zamana göre sıralama özelliklerini de beraberinde getiriyor.

Her kullanıcıya ücretsiz olarak beş arkadaşı ile birlikte ortak proje yönetebilme imkanı da sunan uygulama ile yıllık 25 Usd ödeyerek bu sayıyı 25 kişiye kadar da çıkartmak mümkün. Todoist üyesi olan kullanıcılar ise ayrıca görev etiketleri, notlar ve filtre özelliklerini de yine ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Todoist için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebileceğiniz gibi ayrıca Windows, Mac, iOS ve Android sistemler için geliştirilmiş olan yazılım ve uygulamalarını da aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.




Todoist Tanıtım Videosu


PAYLAŞ