Profesyoneller için LG OLED Pro tanıtıldı: Özellikler ve fiyatı - Haberler - indir.com

Profesyoneller için LG OLED Pro tanıtıldı: Özellikler ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-01 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son yıllarda yenilikçi tavırlarıyla dikkat çeken LG, UltraFine Display OLED Pro monitörleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başladı.

LG Electronics tarafından tasarlanan 4K LG UltraFine Display OLED Pro monitörlerinin kurgu işiyle uğraşanlar ve stüdyolar için özel tasarlanmış bir ürün olduğunu söylemek yanlış olmaz. ĞC pazarında rakipsiz olan bu monitörler 65 inç devasa ekranları ve 3840×2160 (UHD) çözünürlükleri sayesinde kurgularda hata payını da sıfıra indiriyor.

LG Wing DxOmark puanı belli olduLG Wing DxOmark puanı belli oldu

LG W41'in özellikleri ve render görüntüleri ortaya çıktı

Oldukça şık bir tasarıma ve geniş bir ekrana sahip olan LG UltraFine Display OLED Pro serisi; görüntü kalitesi sayesinde kurguları gerçekliğe dönüştürmek için üretilmiş gibi. Üstelik bu OLED ekran, profesyonel kullanıcılar için SDI ve SFP + arayüzlerine ve CalMAN yazılım desteğine de sahip. Özellikle profesyoneller için tasarlanan bu özel seri, renk ve parlaklık olarak da kullanıcılarının doğru çıktılar almasını sağlayan bir ürün.

HDR/SDR izleme

Sinema-video kurgusu sektöründe çalışanlar çoğu zaman post prodüksiyon aşamasında SDR görüntüleri ile HDR görüntülerinin renk ve kontrast oranının ne kadar etkili ifade edildiğini karşılaştırması gerekmektedir. Bu karşılaştırmalar için oldukça ideal olan  LG OLED Pro kullanıcılarına tüm bu analiz işlemlerini tek bir ekranda tamamlamayı vadediyor.

Akıllı kalibrasyon

Bu alanda profesyonellerin olmazsa olmazlarından biri de renk dengesidir. LG OLED Pro’nun akıllı kalibrasyon özelliği sayesinde kullanıcılar parlaklığı ve renk bütünlüğünü EBU Grade 1’e ayarlayabiliyor. Tüm bu özelliklere baktığımızda LG OLED Pro’nun bugüne dek üretilen bilgisayarlar arasında renk derecelendirme aracıyla en doğru, keskin ve net renk kalibrasyonuna sahip olduğunu söylemek mümkün.

Geniş OLED Ekran ile doğru görüntü kalitesi

65 inç boyutuna sahip, geniş OLED ekrana sahip olan LG OLED Pro’nun bu ekranı kendinden aydınlatmalı piksellere sahip. 8 milyonu aşkın kendinden aydınlatmalı bu pikseller sayesinde profesyoneller için renkleri gerçekçi bir deneyimle buluşturan LG OLED Pro, bu yılın öne çıkan ürünlerinden olacak gibi duruyor.

LG 65EP5G Özellikleri

  •  LG 65 inç 4K Monitor
  •  OLED / 3840×2160 (UHD)
  •  Kurgu sırasında SDR-HDR karşılaştırma olanağı
  •  Tam ekranda 16:9, 4:3, 14:9, 13:9, 1.85:1, 2.35:1 görüntü oranlarını destekleme
  •  SDI sinyal desteği
  •  12G-SDI desteği

 

 


LG Android 11 güncellemelerinin ne zaman yayımlanmaya başlanacağını açıkladıLG Android 11 güncellemelerinin ne zaman yayımlanmaya başlanacağını açıkladı
LG akıllı telefon pazarından çekilebilirLG akıllı telefon pazarından çekilebilir

PAYLAŞ