Profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacak - Haberler - indir.com

Profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 15:41:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası konumunda bulunan Honor serisinin dikkat çeken modeli olan View 20 cihazından sonra şimdi ise bir başka beklenen yeni model Honor 20 Pro cihazı ortaya çıktı. Yakın zamanda tanıtılacak olan bu model kamera noktasında ön plana çıkması beklenirken, özellikleri bakımından da dikkat çeken bir model olacak. Global pazarda Honor View 20 cihazı ile iyi bir çıkış yakalayan şirket ilk ayda 1.5 milyon satış rakamı ile dikkat çekmişti. Şimdi ise yeni Honor serisi ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefleyen şirket, bu modelde beklenene göre Sony IMX600 kamera sensörünü kullanacak. Modelin adının ise Honor 20 Pro olarak piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Honor 20 Pro ve Kamera Detayları

Honor Tab 5 tanıtıldı! İşte özellikleriHonor Tab 5 tanıtıldı! İşte özellikleri

Resmi olarak 25 Nisan tarihinde tanıtılması beklenen bu model 6.1 inçlik OLED panel ekranı ve ekrandan parmak izi okuma teknolojisine sahip olması bekleniyor. Çin pazarı dışına çıkıp bu özelliğe sahip olan ilk akıllı telefon olması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında ise Kirin 980 model işlemciyi ve üç farklı hafıza seçeneğini görmemiz bekleniyor. Bu noktada 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile 8 GB RAM 128 GB depolama ve son olarak 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneklerinin bulunması bekleniyor. Model Pro adına sahip olarak gelirken bu noktada kamera tarafında Honor View 20 cihazından daha iyi olacak.

Beklentilere göre Honor 20 Pro modelinde Huawei P30 Pro’da bulunan 40 megapiksellik aynı ana kamera yer alacak. Bu kamera ek olarak ise 20 megapiksellik ultra geniş açı ile 8 megapiksellik telefoto lens yer alacak. Cihazların satış etiketine geldiğimizde ise 450 dolar seviyelerinde başlangıç fiyat etiketinin olması bekleniyor.  


Honor 10i'nin İlk Görüntüleri GeldiHonor 10i'nin İlk Görüntüleri Geldi
Honor 10i RAM boyutu ile dikkat çekiyorHonor 10i RAM boyutu ile dikkat çekiyor

PAYLAŞ