Prince of Persia The Sands Of Time Remake resmi olarak duyuruldu - Haberler - indir.com

Prince of Persia The Sands Of Time Remake resmi olarak duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 20:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Ubisoft’un kendi oyun mağazası olan Uplay’de Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in kısa bir videosu ortaya çıktı. Bir süredir beklenen söz konusu oyunun gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliğinde resmi olarak duyuruldu. Uzun bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden oyun nihayet tanıtılmış oldu. Özellikle serinin hayranları tarafından merakla beklenen Remake oyun, yenilenen oyun yapısı ve grafikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. Ubisoft Forward etkinliği sırasında gösterilen tanıtım videosunda ise oyunun grafiklerinin yanı sıra animasyon gibi birçok detaylarının da yenilendiği gözüküyor.

Ayrıca oyunun seslerini de tekrardan elden geçiren Ubisoft, bu noktada oyunculara yepyeni bir Prince of Persia deneyim sunmayı hedefliyor. Diğer yandan yayınlanan fragman ile beraber oyunun bazı animasyonları da gösteriliyor. Bu noktada zamanı geriye alma animasyonunu gösteren şirket, oyundaki birçok detayı ise elden geçirmiş durumda.

Prince of Persia: The Forgotten SandsPrince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persi: The Sands of Time Remake tanıtıldı

Rusça altyazıların yer aldığı videoda yenilenen Prince of Persia’nın grafiklerinin yenilendiği gözüküyor. Yenilenen oyunun tam olarak ne gibi yeniliklere sahip olacağı çıktığı zaman belli olacak. 1989 yılında ilk defa Jordan Mechner tarafından geliştirilen platform türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Prince of Persia, daha sonra tek başına bir marka haline geldi ve 30 yıllık süreçte 15 farklı Prince of Persia oyunu piyasaya sürüldü. Yeni oyun ise oyunculara neler sunacak yakında göreceğiz.



PAYLAŞ