Pratik video montaj programı önerileri - Haberler - indir.com

Pratik video montaj programı önerileri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-29 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonlarındaki ve bilgisayarlarda yer alan videolara montaj işlemi uygulamak için profesyonel montaj uygulaması kullanmak isteyen kullanıcılar için hazırladığımız bu yazımızda son derece güçlü içeriklere sahip uygulamalar bulmak mümkündür. Akıllı cep telefonlarda montaj yapmak bilgisayardaki kadar kolay ve verimli olmayabilir. Akıllı cep telefonları ne kadar gelişmiş düzeyde olursa olsun bazı işlemleri bilgisayar üzerinden halletmek çok daha doğrudur. Öyle ki Android ve iOS akıllı cihazlarda kullanılan montaj uygulamaları bilgisayardaki gibi kullanışlı olmayabilir. 

Vazgeçilmezlerimizden biri olan YouTube gibi son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan TikTok üzerinden yayınlanan videoların da hatırı sayılır izleyici sayısı vardır. Platform üzerinde yayınlanan videolarda profesyonel olarak çalışmak isterseniz bunun için mutlaka kaliteli bir montaj ve düzenleme programlarına sahip olmalısınız. Dilediğiniz şekilde videolar üzerinde düzenleme yapabileceğiniz birbirinden farklı düzenleme uygulaması vardır. Bu uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Mobil cihazlarda kullanılmak üzere en çok tercih edilen montaj ve düzenleme uygulamaları aşağıdaki şekilde listelendi. Bu uygulamaların her biri kendi içerisinde farklı özelliklere sahip olup kullanıcılar tarafından beğenileri üzerine toplar. 

En çok tercih edilen montaj uygulamaları

Movie Maker

Uygulama mağazasında yer alan en iyi ücretsiz video düzenleme programlarından biri olarak karşımıza çıkan Movie Maker, kullanımı son derece kolay ve özellikleri de oldukça başarılıdır. Video düzenlemek ile ilgili pek fazla bilginiz yoksa bile Movie Maker uygulaması ile beraber son derece başarılı video düzenleme işlemleri yapabileceksiniz. Gelişmiş düzeyde özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda ücretsiz olarak sunulan Movie Maker uygulaması ile TikTok platformuna çok daha başarılı içerikler yükleyebilirsiniz.

Android için Movie Maker indir

Windows için Movie Maker indir

Adobe Premiere Pro

Ücret faktörünü çok önemsemeyen ve profesyonel anlamda video düzenleme işlemleri yapmak isteyen kullanıcılar için son derece uygun olan Adobe Premiere Pro mobil uygulaması hem Android hem de iOS platformunda sorunsuz bir şekilde kullanılır. Uygulamanın profesyonel düzeyde özellikleri ile beraber özgün çalışmalara kendi imzanızı atabilirsiniz. Adobe Premiere Pro uygulaması genellikle YouTuber'lar tarafından kullanılır. Buna ek olarak video düzenleme konusunda kendini geliştirmek isteyen kullanıcıların da dikkatini çeken Adobe Premiere Pro uygulamasını akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Android için Adobe Premiere Pro indir

Windows Adobe Premiere Pro indir

Vegas Pro

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Sony şirketi tarafından geliştirilen video düzenleme uygulaması Vegas Pro, kullanıcıların videolar üzerinde üst düzey ses düzenleme işlemleri yapmanızı sağlar. Bunun yanı sıra aynı zamanda farklı format ve değişiklikler ile donatılan Vegas Pro, birçok videoyu aynı anda düzenlemek için birbirinden farklı kolaylıklar sağlar. Uygulamanın gelişmiş düzeyde özelliklerinin her birini kendi videolarınız üzerinde uygulayarak farklı içerikler elde edebilirsiniz. 

Andrıid için Vegas Pro indir





PAYLAŞ