Powerpoint dosyasını Google Slaytlar'a nasıl aktarırsınız? - Haberler - indir.com

Powerpoint dosyasını Google Slaytlar'a nasıl aktarırsınız?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-15 12:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Google hizmetleri arasında önemli bir noktada yer alan Google Drive, kullanıcıların grup halinde çalışabilecekleri kaliteli özellikler sunuyor. Google Slaytlarda bu özellikler arasında yer alıyor. Şöyle ki eğer Powerpoint dosyaları ile çalışıyorsanız ve söz konusu bu çalışmanızı farklı kişiler ile paylaşmanız gerekiyorsa çalışmalarınızı oldukça kolay bir şekilde Google Slaytlar'a aktarabilirsiniz. Google Drive, adeta birden fazla kişinin aynı anda çalışma yapabileceği ve düzenlemeler de gerçekleştireceği araçlar konusunda adeta devrim yarattı. Bunun yanı sıra aynı zamanda, birçok kişi tek başına çalışma yaparken dahi Microsoft ürün hizmetlerinden birini kullanmayı tercih ediyor. 

Hem kişisel yaşantınız hem de iş dünyanızda sunum hazırlamak için sizde Microsoft'un PowerPoint hizmetinden faydalanıyorsanız ve daha sonra bunu sunum üzerinde farklı kişilerin değişiklik yapmasını isterseniz sunumu internet ortamında paylaşmanız gerekiyor. Gelişmiş düzeyde özellikler sayesinde PowerPoint sunumlarınızı, Google Slaytlara dönüştürme işlemlerini sadece bir adımda gerçekleştirebilirsiniz. Google hizmetlerinin sunduğu özellikleri profesyonel bir şekilde kullanarak çalışmalarınızı çok daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz. Bildiğiniz üzere Google, hem kişisel yaşantınızda hem de iş yaşantınızda adeta vazgeçilmez hizmetlere ev sahipliği yapıyor. 

Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?

Dosyaları yükleyerek dönüştürme işlemi yapmak

İlk olarak Google Drive uygulamasını açın.

Burada ekranın sol üst köşesinde yer alan Yeni seçeneğini seçin.

Dosya Yükle butonuna dokunun.

Buradan istediğiniz PowerPoint sunumunu seçin.

Yükleme işlemini gerçekleştirmeden önce sağ tıklayın be Birlikte Aç seçeneğini seçin ve daha sonra Google Slaytlar'ı seçin. 

Daha sonra seçmek istediğiniz Dosya'yı seçin.

Son olarak ise Google Slaytlar Olarak Kaydet seçeneğine tıklayın. 

İçe aktararak PowerPoint'i Google Slaytlara dönüştürme

Yine ilk olarak Google Drive hesabınızı açın.

Slaytlar'ı seçin.

Daha sonra boş bir sunum açın.

Yeni bir Sunumda Dosya'yı ve ardından Slaytları İçe Aktar seçeneğini seçin.

PowerPoint dosyasını yükleme işlemini gerçekleştirin. 

Son olarak yeni dönüştürülmüş Slaytları seçin.


Apple'dan sonra Google da bankacılık sektörüne giriş yapıyorApple'dan sonra Google da bankacılık sektörüne giriş yapıyor
Siyasi reklam kısıtlamalarına Google da katılıyorSiyasi reklam kısıtlamalarına Google da katılıyor
Gmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyorGmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyor

PAYLAŞ