Potansiyel Müşteri Reklamları İçin En İyi 5 İpucu - Haberler - indir.com

Potansiyel Müşteri Reklamları İçin En İyi 5 İpucu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-13 22:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Facebook ve Instagram'da ürünlerinize veya hizmetlerinize olan ilgiyi artırmanın en iyi yolu hiç kuşkusuz Potansiyel müşteri reklamlarıdır. Reklamlarınızı potansiyel bir şekilde vererek işletmeniz ile ilgili müşterilerinize ulaşarak işletmeniz ile ilgilenen kişilerin iletişim bilgilerini toplayıp bu kişiler ile iletişime geçebilir ve böylelikle bu kişileri müşteriye dönüştürebilirsiniz. Etkili potansiyel müşteri reklamları oluşturmanın en iyi yollarını listelediğimiz bu listemizdeki taktikleri kullanarak siz de işletmenizin reklamını en iyi şekilde yaparak işletmeniz ile ilgilenen kişilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İşte işletmeni ile ilgilenen kişilere kolay bir şekilde ulaşabilmenizi sağlayan ipuçları:

Doğru Hedef Kitleye Erişme

Facebook ve Instagram reklamlarının hedefleme seçeneklerini kullanarak işletmenizle ilgilenme olasılığı yüksek olan insanlara daha fazla erişebilirsiniz. Konum, yaş, cinsiyet, ilgi alanları ve dile göre sınırlamalar yapabilirsiniz. Veya Özel Hedef Kitleler ve Benzer Hedef Kitleler gibi daha gelişmiş seçeneklerden faydalanarak işletmeniz ile ilgilenen kişilere ulaşma şansınızı arttırabilirsiniz.

Teklifinizi Ve Bütçe Belirleme

Reklamınız için günlük veya toplam harcanacak bütçenizi belirleyin. Teklifinizi iki farklı şekilde belirleyebilirsiniz:

  • Otomatik - Facebook, en iyi fiyata en fazla sonucu elde etmenize yardımcı olacak en iyi teklifi belirler.
  • Manuel - Sonuçların sizin için değerine dayalı bir teklif girin.

Metin Ve Görsel Seçimi

İlgi çekici metin ve görseller kullanarak insanlara neden potansiyel müşteri formunuzu doldurmaları gerektiğini gösterin. Tek görsel, dönen format, slayt gösterisi veya video kullanmayı seçerek daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Etkili Bir Potansiyel Müşteri Formu Oluşturma

Potansiyel müşteri formu oluşturmak için iki şeye ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz. Sormak istediğiniz soruların listesi ve işletmenizin internet sitesindeki gizlilik ilkenizin bir linki. Facebook, Potansiyel müşteri reklamı oluşturan tüm reklam verenlerin, işletmelerinin internet sitesinde gizlilik ilkesi olmasını şart koşuyor.

Potansiyel Müşterilerinizle İletişim Kurma

Reklamlarınız ile potansiyel müşterilerinizle hemen iletişim kurmak, en yüksek dönüşüm oranlarını elde etmenize ve bütçenizi verimli şekilde harcamanıza yardımcı olacaktır. Potansiyel müşteri bilgilerinizi Sayfanızdan indirebilir veya potansiyel müşteri reklamlarını e-posta pazarlama ya da müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) araçlarınızla entegre ederek otomatik olarak alabilirsiniz.





PAYLAŞ