Porsche Design İmzalı Huawei Mate 10 Pro Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Porsche Design İmzalı Huawei Mate 10 Pro Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli üretici marka Huawei'nin 2017'nin sonlarında satışa sunmuş olduğu Mate 10 modelinin Mate 10 Porsche Desing versiyonu da kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise bu lüks tasarım serisini sürdüren şirket Mate 10 Pro modeli için Porcsche Design versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan MWC 2018 ile beraber şirketin P20 serisini tanıtması bekleniyor. Şimdi ise P20 modeli öncesinde iddialı bir lüks versiyonunu tanıttı. Mate 10 Pro Porsche Design olarak isimlendirilen yeni modeli farklı deneyim arayan kullanıcılar için güzel bir alternatif diyebiliriz.

Görünüm anlamında Porsche tasarım detaylarına sahip olan cihazın simsiyah bir gövde ile gelmesi ve ön yüzeyde ise Porsche Design imzası olacağı gözüküyor. Modeli arka yüzeyinde ise Huawei logosu bulunurken kutu içerisinden Montblanc imzalı deri kılıf ile beraber bir çift kulaklık yer alıyor. Ayrıca bu Porsche edition cihazının 6 GB RAM ve 256 GB depolamalı bir model olduğunu hatırlatalım.

iPhone X'ten Daha Pahalı

Porsche Design ortaklığı ile geliştirilmiş olan bu yeni Mate 10 Pro modeli 18 Şubat'tan itibaren Best Buy ve Amazon gibi satış noktalarından kullanıcılara sunulacak. Bu yeni şık ve dikkat çekici modelin 1225 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu fiyat etiketi ile Apple'ın iPhone X cihazınıda geride bırakmış oluyor.





PAYLAŞ