Porsche Design Huawei Watch GT 2 ile cep yakacak! - Haberler - indir.com

Porsche Design Huawei Watch GT 2 ile cep yakacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-18 10:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Huawei tarafından geliştirilen yeni model Porsche Design Huawei Watch GT 2 fiyatıyla sınırları zorluyor.

Huawei’nin yeni akıllı saatlerinden birisi olan Watch GT 2 için yeni bir versiyon geliştirildi. Yeni versiyon ile birlikte Porsche Design Huawei Watch GT 2 adını alan akıllı saat, normal piyasa fiyatının da üzerindeki bir etiket ile satışa sunulacak.

Huawei Watch GT2 Pro özellikleri ve fiyatıHuawei Watch GT2 Pro özellikleri ve fiyatı

Porsche Design Huawei Watch GT 2 neler sunacak?

Porsche Design Huawei Watch GT 2 tam olarak göründüğü gibi: Porsche’nin standart tasarım çizgilerine göre dizayn edilmiş bir Watch GT 2 Pro.  Ancak cihaz için özellikle kullanılan malzemede farklılığa gidilmesi beklense de Huawei standart saatlerde olan titanyum, safir ve seramikten oluşan bir modeli tercih etmiş. Kutu içeriğinde Porsche tasarımına uygun ek bir silikon kayış standart modellere göre farklılık içeriyor. Ana tasarımda kullanılan metal kayışın kullanımda rahatsızlık yaratması halinde silikon alternatifini de sunan marka, bu konuda ek bir seçenek sunmuş. Ancak bu durum, tasarım noktasında büyük bir handikap. Zira uyurken de takılabilen akıllı saatlerde metal bir kayış, ciddi sorunlar yaratabilir. Metal ile birlikte gelen ağırlık da yine kullanımda dezavantaj yaratabilecek bir diğer durum. Bu nedenle Porsche Design Huawei Watch GT 2’nin günlük kullanımlarında silikon kayış daha çok ön plana çıkıyor.

Genel kullanımda, yeni model için işletim sisteminin tasarımında bir dizi değişiklik dikkat çekiyor. Kırmızı ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu tasarım, bunun dışında standart bir LiteOS.  Menülerde kırmızı ve siyah renkler göze çarparken mevcut tasarımın sadece Porsche modeline özgü olarak geliştirildiği belirtiliyor. Bu bakımdan diğer saatlerde bu görünümü yakalamak mümkün değil. Ancak temel olarak saat diğer Huawei modellerindeki aynı işletim sistemi özelliklerine sahip. Tek bir şarj ile 2 hafta gibi uzun bir kullanım sunan saat, Huawei Health gibi pek çok uygulama desteğini de sunuyor.

Porsche Design Huawei Watch GT 2 fiyatı ne kadar?

Cihaz için belirtilen farklılıklar standart modellere göre çok büyük farklar içermiyor. Ancak fiyat söz konusu olduğunda ciddi bir farktan söz etmek mümkün. Resmi açıklamalara göre 695 Euro etiket fiyatına sahip olan saat, sadece kur üzerinden yapılan hesaplamalarla Türkiye’de 7061 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Üstelik herhangi bir vergi ve diğer ücretler hariç.



PAYLAŞ