Popüler Sitelerdeki Videolar En Kolay Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Popüler Sitelerdeki Videolar En Kolay Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 09:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Özellikle YouTube, Facebook ve Instagram birçok paylaşıma açık bir platform olarak kullanılmaya devam ediliyor. Ancak işin video tarafında daha yoğun ilgi gören bu uygulamalarda binlerce video paylaşımı gerçekleştiriliyor. Kullanıcılar videoları internet olmadan daha sonra erişebilmek için telefonlarına indiriyorlar. Ancak bu videoları indirmek için birçok yol bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde sosyal medya sitelerinde yer alan videoları en kolay bir şekilde indirebilmeniz için yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz. 4K Video Downloader adlı uygulama ile popüler servislerde yer alan tüm videoları kolay ve kaliteli bir şekilde indirebilirsiniz.

Özellikle filmlerden kesitler, müzik klipleri veya anonim videolar yoğun bir ilgi görüyor. Vimeo, YouTube ve Facebook platformlarında bu gibi video içeriklerini indirmek için dahili bir özellik bulunmuyor. İçerik üreticilerinin haklarını da korumak adına şirketler böyle bir özellik getirmiyorlar. Ancak videolar genede indirilemez olmuyor ve çeşitli üçüncü parti uygulamalar ile basit bir şekilde indirilebiliyor. 4K Video Downloader uygulaması ile ise Windows ve MacOS platformlarınızda kolay bir şekilde video indirebilirsiniz. Gelin şimdi Facebook, Vimeo ve Youtube gibi platformlardan nasıl video indirilir bakalım.

4K Video Downloader Özellikleri

  • Vimeo, YouTube ve Facebook gibi platformlarda 4K çözünürlüğe kadar video indirme desteği.
  • YouTube üzerinden çalma listesi desteği sunarken MP4, MP3, MKC, M4A, FLV, 3GP gibi birçok video format desteği.
  • Video altyazılarını toplu indirme
  • 360 derece sanal video indirme desteği
  • YouTube kanalları üzerinden toplu video indirme desteği

4K Video Downloader ile Video İndirme

  • 4K Video Downloader uygulamasını işletim sisteminize uygun olarak indirin.
  • Daha sonra indirmek istediğiniz videonun tarayıcı linkini kopyalayın.
  • Uygulamadaki gerekli yere linki yapıştırın ve çözünürlük, format gibi seçimleri yaparak videoyu indirmeye başlayabilirsiniz.




PAYLAŞ