Popüler Refleks Oyunu: Piano Tiles - Haberler - indir.com

Popüler Refleks Oyunu: Piano Tiles

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Son zamanların en çok indirilen mobil oyunları arasında yer alan Piano Tiles, tek bir kuralın olduğu ve hızlı düşünmenizi gerektiren reflekse dayalı bir beceri oyunudur.

Hoş bir müzik eşliğinde oynayabileceğiniz oyunda siyah ve beyaz kutucukların yer aldığı bir platform üzerinde beyaz kutucuklara dokunmadan en kısa sürede siyah kutucukları yakalamaya çalışacaksınız.

Piano Tiles

İlk bakışta kolay gibi görünen oyunda en kısa zamanda 50 siyah kutucuğu yakalamanız gereken Classic Mode, en iyi skoru yakalamak için siyah kutucukları kaçırmamanız gereken Arcade Mode, 30 saniyelik süre içerisinde en fazla siyah kutuyu yakalamak için mücadele edeceğiniz Zen Mode, 50 kutucuğu 20 saniyede tamamlamak için çaba göstereceğiniz Relay Mode gibi oyun modlarını bulabilirsiniz.

Sade bir arayüze de sahip olan oyunda modlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabilir, oyun içerisinde aldığınız puanları sosyal ağlarda paylaşabilir ve Game Center desteği sayesinde diğer oyuncularla puanlarınızı ya da başarılarınızı karşılaştırabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğiniz Piano Tiles'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir ve reflekslerinizi hemen test etmeye başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ