Popüler Mobil Tarayıcı UC Browser, 500 Milyon Kullanıcıya Ulaştı - Haberler - indir.com

Popüler Mobil Tarayıcı UC Browser, 500 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Özellikle Çin ve Hindistan'da popüler olarak kullanılan mobil internet tarayıcısı UC Browser, geliştirici tarafından yapılan açıklamaya göre dünya genelinde 500 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığını duyurdu.

Sadece bu yıl içerisinde 100 milyondan fazla aktif kullanıcı katılımı sağlayan UC Browser, kullanıcıların mobil cihazları üzerinden hızlı bir internet deneyimi yaşamasının yanı sıra indirme yöneticisi, veri sıkıştırma, çevrim içi içerikleri cihaza indirerek çevrimdışı görüntüleme, reklam engelleme, içeriği ön plana çıkarma ve video izleyebilme gibi daha pek çok ekstra özelliği sunmaktadır.

UC Browser indir

Son derece gelişmiş bir mobil internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkan UC Browser, dünyanın en popüler istatistik servisi arasında yer alan StatCounter'a göre şu an için dünya genelinde kullanılan beşinci mobil tarayıcı olarak ön plana çıkmaktadır. 

Android, iOS ve Windows Phone sistemine sahip mobil cihazlarda tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen UC Browser'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi UC Browser tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

UC Browser Tanıtım Videosu


PAYLAŞ