Popüler İş Listesi Oluşturma Uygulaması, Web'e Geldi - Haberler - indir.com

Popüler İş Listesi Oluşturma Uygulaması, Web'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya üzerinde milyonlarca mobil kullanıcı tarafından kullanılan ve günlük iş listesi oluşturulması amacını taşıyan Any.Do girişimi, bugün itibariyle mobil'den sonra web versiyonunu yayınladığını duyurdu.

Mobil tarafında hem kullanımı hem de sağladığı faydalarla basit bir arayüz tasarımıyla kullanıcılarına hizmet veren Any.Do artık masaüstü bilgisayarlar aracılığıyla web platformu üzerinden de kullanılabilecek.

Any.do

İş ya da özel hayatınızda gündelik olarak yapacağınız işlerin listesini oluşturmanıza imkan tanıyan uygulama sayesinde, hızlı bir şekilde yapılacak işlerinizin listesini oluşturabilir, ajanda özelliği sayesinde randevu veya toplantı gibi hatırlatmaları ekleyebilir ya da sizin için önemli olan notları sesli komut özelliğiyle kayıt altına alabilirsiniz.

Ayrıca serviste sürükle bırak, ajanda menüsü, bitirdiğinizi işleri silme, yazınızın tanınması, sesli komutla yazma ve arkadaşlarınızla ortak iş listesi hazırlama gibi özellikleri de Any.Do'da bulabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, bugün yayınlanan web sürümüne buraya tıklayarak erişebilir ve uygulamanın özellikleri hakkında bilgi veren tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Any.Do Tanıtım Videosu


PAYLAŞ