Popüler iOS Uygulaması Sunrise Calendar, Android'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Popüler iOS Uygulaması Sunrise Calendar, Android'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanım kolaylığı ve işlevsellik bakımından iOS kullanıcıları arasında popüler olarak kullanılan mobil takvim uygulaması Sunrise Calendar, Android kullanıcıları için indirmeye sunuldu.

Google Takvim servisinin arayüzüne benzer bir arayüz tasarımıyla karşımıza çıkan Sunrise Calendar, toplantı, etkinlik ya da randevu gibi aktivite zamanlarını kayıt altına alarak hatırlatmalar yapabilen ücretsiz bir mobil takvim uygulamasıdır.

Sunrise Calendar

Yapısında bulunan eşleştirme özelliğiyle Google Takvim, Facebook Takvim veya Android cihazınızda bulunan takvim uygulaması ile uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama, belirlediğiniz günlerdeki ya da haftalık ve aylık programları görüntülemenize de imkan tanıyor.

Web arayüzü ve Widget desteğine de sahip olan Sunrise Calendar, ihtiyacınız olan tüm araçları bir arada sunmasının yanında belirlediğiniz takvim programlarınızı düzenlemenize ya da silmenize izin vermektedir

Anlaşılabilir tasarımının yanı sıra sağladığı kullanım kolaylığıyla gündelik ve iş yaşantınızda faydalı olabileceğini düşündüğümüz Sunrise Calendar'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Sunrise Calendar Tanıtım Videosu


PAYLAŞ