Popüler bir oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsiz - Haberler - indir.com

Popüler bir oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Başarılı oyun platformu Steam fiyatı 18 TL olan 2D keskin nişancı oyunu Butcher, kısa bir süreliğine GOG'da ücretsiz olarak sunuluyor. Basit grafikler üzerine kurulmuş olmasına rağmen yüksek tempolu ve akıcı bir deneyim sunan oyunda, oyuncuları için çeken bu oyuna nasıl ücretsiz bir şekilde sahip olacağınızı öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan sunulan bu sıradışı nişancı oyununda oyuncular eşsiz bir deneyim içerisinde yer alacaklar. Normalde Steam üzerinde 18 TL'lik etiket fiyatıyla satışa sunulan yüksek tempolu 2D nişancı oyunu Butcher olacak. Burada oyuncuların tek amacı hareket eden her şeyi yok etmek olduğu bu keyifli oyun, kısa bir süreliğine GOG üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulacak. Sadece 48 saat sürecek olan bu fırsattan nasıl faydalanacağınızdan bahsetmeden önce ilk olarak oyunun içeriğine değinelim. 

Zoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladıZoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladı

Butcher oyunu hakkında

Geliştiriciliğini Polonya merkezli Phobia Game Studio'nun üstlendiği Butcher, ilk bakışta Doom ve Quake oyunlarını akla getiren bir atmosfer üzerine kuruludur. Şiddetin hiç son bulmadığı, temponun da hiç azalmadığı bu oyunda insanlığın kalıntılarını yol etmek için programlanmış olan cyborg olarak tek amacınız, hareket eden her bir öğeyi ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. 

Bu işlemi yaparken motorlu testerenden av tüfeğine ve el bombasında kadar daha birçok farklı silahla yer altı sığınaklarına, kıyamet sonrası şehirlere ve ormanlarda karşınıza çıkan her şeyi ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Üstelik düşmanların sefaletine son vermek ve bu yaşanan vahşetin dozunu daha da artırarak heyecan dolu anlar yaşamak için kullanabileceğiniz tüm silahlar bunlar da olmayacak. Oyunda kancalar, lav çukurları ve testereler de dahil olmak üzere düşmanlarınızı yok etmek için birçok farklı ve yaratıcı seçenek bulunuyor.

2016 Ekim ayı içerisinde piyasada yer alan Butcher, basit grafiklere rağmen sürekli artan tempo ve akıcı oyun deneyimiyle oyuncuları adeta içine alıyor. Oyunda zaman geçirirken saatin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bu oyun için geliştirici, "En basit modu bile zor" diyor. Bu da oyunun oldukça iddialı olduğunu gösteren detaylar arasında yer alıyor.

Butcher'a ücretsiz olarak sahip olmak için aşağıdaki adımları takip edin

16 Kasım tarihi itibarıyla GOG üzerinde ücretsiz olan Butcher, 18 Kasım Çarşamba TSİ 17.00'a kadar ücretsiz kalacak. Oyuna ücretsiz bir şekilde yapmanız gerekenlerse şu şekilde:

  • GOG.com'a gidin.
  • Açılan sayfanın en üstünde yer alan 'Butcher' oyununun üzerine gelerek 'Get it Free' sekmesine tıklayın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyun kütüphanenize eklenecek. GOG hesabınız yoksa tüm bu işlemlerden önce bir GOG hesabı oluşturmayı unutmayın.

 


Türkiye'nin yapay zeka ekosistem haritası yayımlandıTürkiye'nin yapay zeka ekosistem haritası yayımlandı
Galaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilirGalaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilir
Pandemi Steam'in kullanıcı sayısını nasıl etkiledi?Pandemi Steam'in kullanıcı sayısını nasıl etkiledi?

PAYLAŞ