Popüler Aksesuar Markası Anker Artık Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Popüler Aksesuar Markası Anker Artık Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Pazarda yer alan aksesuar ve çeşitli ürünleri ile global anlamda dikkat çeken marka Anker sonunda resmi olarak ülkemize giriş yaptı. Türkiye’de açmış olduğu ofis ile resmi girişime başlayan şirket artık ülkemiz pazarında birçok ürün çeşitliliğini satışa sunacak. Yapılan açıklamalara göre e-ticaret pazarı ülkemizde geçtiğimiz yıl %37’lik bir büyüme gerçekleştirmiş durumda. Bu büyüme ve gelişme ile beraber global anlamda başarıya sahip popüler isimleri ülkemizde resmi olarak görmeye başlıyoruz. Bunlardan en yakın örneği ise geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon’u örnek verebiliriz. Şimdi ise Amazon haricinde bir başka başarılı ürünleri ile dikkat çeken isim Anker’i görüyoruz.

Anker Resmi Olarak Türkiye’de

Anker’in teknolojik anlamda şarj aletleri, akıllı ev aletler, eğlence sistemleri, kulaklıklar, Roav araç içi görüntüleme sistemi ve birçok ürünü yer alıyor. Sanal İletişim distibütörlüğü ile Türkiye pazarına giriş yapan Anker bu sayede teknolojin ürünlerini ve birçok çeşitliliğini ülkemiz kullanıcılarına sunmuş olacak. Ülkemize giriş yapan Anker ürünlerini ise Sanal İletişim online mağazası haricinde çeşitli olarak Amazon Türkiye, Hepsiburada, Turkcell, Samsung, Apple Premium, D-R ve Teknosa gibi fiziksel mağazalar üzerinden de satışa sunacak.

Diğer yandan Sanal İletişimin Türk Hava Yolları ile yapmış olduğu iş birlik sayesinde Shop-Miles üyeleri için miller ile Anker ürünleri satın alınabilecek. Bakalım Anker ülkemizde nasıl bir başarı yakalayacak göreceğiz.  





PAYLAŞ