Pop-up kameralı televizyon Huawei Smart Screen SE geliyor - Haberler - indir.com

Pop-up kameralı televizyon Huawei Smart Screen SE geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-16 10:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonlarda görmeye alışık olunan pop-up kamera özelliği artık akıllı televizyonlarda da yerini alıyor. Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yeni bir kategori altında pop-up özelliğine sahip akıllı televizyonunun tanıtımını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 

Huawei Smart Screen SE, üst düzey modellerinin daha düşük özelliklere sahip bir versiyonu olacak gibi gözüküyor. Fiyatlandırma konusunda da bu özelliklere sahip diğer modellere göre uygun fiyat etiketine sahip olacak. 

Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendiHuawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi

Pop-up kameralı Huawei Smart Screen SE 19 Mayıs'ta sunulabilir

Huawei Smart Screen SE'nin 4K ekran çözünürlüğüne sahip olması ve çoklu dokunma özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Poster aynı zamanda, Huawei Smart Screen SE'nin dört tarafında ultra ince çerçevelere sahip tam bir ekran tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkabileceğini gösteriyor. Bunun yanı sıra bu ürün Huawei'nin kendi için geliştirmiş renk gamı geliştirilme teknolojine sahip olabilir.

Aynı zamanda, ekranın yansıma önleyici, parlama engelleyici, mavi ılık önleme teknolojisine destek sağlama gibi özellikleri de bünyesinde barındırması bekleniyor. Söz konusu bu akıllı TV, Huawei’nin birçok akıllı özelliğe sahip olacak olan HarmonyOS işletim sistemi üzerine kurulacak. Bu sayede Huawei'ye ait olan tablet, telefon ve dizüstü bilgisayar gibi ekosistem ürünlerini televizyona yansıtmak çok daha kolay bir hal alacak. 

Vmall’da yer alan söz konusu bu akıllı te4levizyonun posteri, özellikler ile ilgili olan ipuçları veriyor. Huawei Smart Screen SE'de ilk olarak yer alan özellik, video görüşmeleri ve diğer ilgili özellikler için pop-up kamera yer alıyor. Bu akıllı televizyonun iki inç seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. 55 inçlik model için 3.099 yuan – 3999 yuan arasında bir fiyata sahip olacağı iddia edilirken (yaklaşık 600 dolar); 65 inçlik modelde ise 4.099 – 4.999 yuan (yaklaşık 700 dolar) arasında; satış etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Huawei'nin 19 Mayıs tarihinde gerçekleştirmesi beklenen toplantıda, Huawei Smart Screen SE yani sıra FreeBuds 4 kablısuz kulaklıkları, Mate View üst düzey monitörleri ve bir routerin de tanıtımını yapması bekleniyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

 

 


Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladıHuawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı
Huawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktıHuawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ