Polar Adventure ile Kutup Macerası Yaşayabilirsiniz - Haberler - indir.com

Polar Adventure ile Kutup Macerası Yaşayabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Aksiyon-macera türünde 3 boyutlu grafikleri ve gerçekçi oyun sesleri ile fok balıklarını öldürmeye çalışan avcılara karşı mücadele vermeniz gereken Polar Adventure oyunu ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bağımsız oyun geliştiren Türk-Alman ortaklığındaki VO Digital tarafından geliştirilen Polar Adventure oyununda, kutuplara giderek orada fokları öldürmeye çalışan kötü avcılara engel olmaya çalışarak mümkün olan en uzun süre buz kütleleri üzerinde dengenizi koruyarak denize düşmemek için çaba gösterecek ve süreyi uzatmak için oyun esnasında topladığınız balıklarla mağazadan özel güçler satın alabileceksiniz.

Polar Adventure indir

Dokunmatik ekranlar için sezgisel kontrol sistemine sahip olan oyunda, yönettiğiniz karakteri kaygan buz kütleleri üzerinde tutmaya çalışırken aynı zamanda sizi denize atmak isteyen avcılarla da baş etmek zorundasınız.

Gerçek zamanlı 3 boyutlu grafikler, oldukça zengin özel oyun efektleri, birbirinden mükemmel oyun içi sesler ile müzikler, birbirinden zorlu 4 farklı bölüm ve bu bölümleri geçmek için kazanabileceğiniz 5 farklı süper gücü kullanarak avcılara dur diyebileceğiniz oyunu ayrıca Facebook arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz gibi puanlarınızı paylaşabilirsiniz.

Son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir zaman geçirebileceğiniz Polar Adventure'ü Android cihazınıza yüklemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ve ayrıca oyun için hazırlanmış olan Polar Adventure tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Polar Adventure Tanıtım Videosu


PAYLAŞ