Pokémon Go'da 30. Seviye Olmak - Haberler - indir.com

Pokémon Go'da 30. Seviye Olmak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-26 10:51:10
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Yayınlanalı daha birkaç hafta olan Pokemon Go, yayınlandığı andan itibaren tüm dünyada rüzgâr gibi esti. Öncelikle Japonya ve Avustralya'da uygulama marketlerinden indirilerek ücretsiz oynanmaya başlandı. Diğer ülkelerde ise APK mirror üzerinden indirilebilen oyun kısa zamanda tüm dünyada pokemon çılgınlığı yarattı. Oyuncular oyunu indirdikleri ilk andan itibaren deli gibi oynamaya devam etseler de henüz 30. Seviyeye ulaşabilen tek bir kişi oldu. 30. Seviye herkes tarafından çok merak edildiğinden, oyuncular bir an önce o seviyeye gelebilmek için level atlamaya özen gösteriyorlar.

Merakla Beklenen 30. Seviye

Herkes tarafından merak edilen 30.seviyenin nasıl olduğu sorusuna cevap verebilmek için indir.com olarak gerekli çalışmaları gerçekleştirdik ve uzun uğraşlar sonucu 30 level olmayı başardık. İşte size kanıtı! Her atlanılan level sonrası daha zorlu ve zaman alan bir yolculuk oldu, her levelde bir öncekine göre daha yüksek seviyede deneyim puanı (XP) kazanmak gerekiyor ve 38. levelde 30.000, 29. levelde 350.000 olan level atlama deneyim puanı 30. levelde 500.000.

Pokemon Go 30 Level HaritaPokemon Go 30 Level ProfilPokemon Go 30. Level Pokedex

 

Pokedex'te Durumlar Nasıl?

Şu ana kadar pokemonların hepsini yakalama imkanı olmadı, hatta hepsini görme imkanı da olmadı. Şu ana kadar 129 farklı pokemon gördük ve 126 tanesini yakalamayı başardık. Çok merakla beklediğiniz pokemonlardan Gyarados, Charizard ve tabii ki Dragonite (tamam Snorlax da var ama daha düşük CP'li) pokemon çantamızın en güçlü pokemonları arasında ve onlar bizim için sıradan pokemonlar değil lakapları olan birer karakter :)

Her level atladığınızda olduğu gibi pokemon çantanızdaki pokemonları daha fazla geliştirme imkanına sahip oluyorsunuz. 29. levelde tamamen geliştirilmiş olan Dragonite 2765 CP iken 30. levele geçince CP değeri daha da arttırılabilir hale geliyor (şekerimiz yoktu geliştiremedik). 

Pokemon Go DragonitePokemon Go GyaradosPokemon Go Charizard

 

 

30.Seviye Diğer Seviyelere Göre Daha Zor

30. seviyeye ulaşmamız hiç kolay olmadı, bu seviyeye ulaşabilmek için pek çok oyun içi aksesuarlardan destek aldık. Gym savaşlarında bayılan pokemonlarımızı Revive ile ayılttık, Max Potion ile sağlıklı hale getirdik ve tekrar savaşabilir hale getirdik. Incense ve Lure Module ile pokemonları etrafımıza daha fazla toplayıp yakalarken, Lucky Egg ile de kazandığımız deneyim puanlarını ikiye katladık. Aynı zamanda elimizde bol miktarda bulunan ve kolay geliştirilebilen Eevee, Pidgey, Rattata, Zubat (evet 30. seviye de hala en çok bu pokemonlar çıkıyor) gibi pokemonları geliştirme yapacak şeker sayısına ulaştığında evrimleştirerek (evolve) daha fazla deneyim puanı kazandık.

Pokemon Go Pokemon ÇantasıPokemon Go item çantası 1Pokemon Go item çantası 2

 

indir.com ekibi olarak sizlerle 30. level ile ilgili bilgiler paylaştık, amacımız 40. level için de sizlere böyle bir haber hazırlayabilmek. Ancak 39.'dan 40. levele geçebilmek için 5 milyon deneyim puanı gerektiğini düşünürsek haberi hazırlamak ve paylaşmak için çok fazla süreye ihtiyacımız olacak. Siz de oyun hakkındaki gelişmeleri öğrenmek ve aklınıza takılan soruları sormak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Bulunduğunuz yerlerde pokestop bulunmuyorsa, Pokemon GO'da Nasıl Poke Stop Eklenir? yazımıza göz atmanızı öneririz.

Pokemon GO ile ilgili güncel gelişmeleri takip etmek için pokemon.indir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ