Pokemonunuz Geliştiğinde Kaç CP Olacak Bilmek İster misiniz? - Haberler - indir.com

Pokemonunuz Geliştiğinde Kaç CP Olacak Bilmek İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-20 16:50:58
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Temmuz ayının ilk haftasında çıktığından bu yana henüz kullanıma açılmayan ülkeler de dahil kasıp kavuran Pokemon GO dünya oyun piyasasını sallamaya devam edecek gibi görünüyor. Daha önceki yazılarımızda pek çok defa Pokemon Go ile ile ilgili bilgiler vermiştik.

Yukarıdaki gibi çeşitli başlıklarla sizlere Pokemon GO gündeminden bilgiler vermeye çalıştık. Şimdi ise pek çok yerde bulamayacağınız bir bilgi ile karşınızdayız. Bir pokemon geliştiğinde kaç CP olacak diye merak etmekten ve gördüğünüz CP karşısında hayal kırıklığına uğramaktan sıkılmadınız mı? Pokemonunuz Geliştiğinde Kaç CP Olacak Bilmek İster misiniz? Pokemon evrim sonrası ne kadar olacağını bildiğinizde stratejinizi de ona göre kurgulayabilirsiniz.

Pokémonlarda evrim belirli koşullar altında gerçekleşen bir olaydır. Pokémonlar evrimleştiklerinde önceki evrimlerine göre istatistik bakımından daha güçlü olurlar fakat evrimleştirmek bazı pokemonlar için iyi bir tercih değildir (Kazandıkları ve kaybettikleri özelliklerinden dolayı.) Evrimleşen pokémon öğrenebileceği daha farklı saldırılara sahip olur, tür değişikliği olabilir. En büyük değişim ise dış görünüşünde olur. Pokémon önceki evrimine göre daha ağır ve uzun olur.

Pokemon Go oyunu çıkalı çok fazla zaman olmamasına rağmen çok fazla oyuncu evrim mantığını ve evrilen pokemonun CP değerinin ne kadar yükseleceğini çözemedi. Mesela Magikarp yakalıyorsunuz ama 100 CP altında sürekli ve diğer gelişmiş pokemonlarınız 700-800 CP civarına çıkınca geliştirme ümidini kaybediyorsunuz, 150 CP pokemon ne kadar gelişebilir ki? 150'lik bir Magikarp yaklaşık olarak 1515 ila 1770 CP arasında bir Gyarados olacak :)

Herkesin çok merak ettiği Eevee var mesela 3 farklı gelişimi olan. 502 CP gücündeki bir Eevee 1014,14 ila 1054,2 CP arasında bir Jolteon, 1239,94 ila 1244,96 CP arasında bir Flareon veya 1320,26 ila 1325,28 CP arasında Vaporeon olacak. Siz de elinizdeki gelişmeye hazır pokemonunuzun gelişmiş halinin kaç CP olacağını öğrenmek istiyorsanız pokemon.indir.com'a tıklayarak elinizdeki pokemonunuzun CP'sini yazıp geliştiğinde neye dönüşeceğini ve kaç CP olacağını öğrenebilirsiniz.

 

 

 





PAYLAŞ