Pokemon'un Yeni Mobil Oyunu Geliyor! - Haberler - indir.com

Pokemon'un Yeni Mobil Oyunu Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-16 16:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Pokemon oyununun geçmişine baktığımız anda pokemon ilk olarak çizgi film olarak karşımıza çıkmıştı. Daha sonra ise artırılmış gerçeklik kavramı ile tasarlanan Pokemon oyunu ile karşı karşıya kaldık. Oyuncuların her sokakta çılgınlar gibi pokemon oyunu avladıkları oyunun yeni bir versiyonu ile yakın zamanda karşı karşıya geleceğiz. Dünyaca ünlü Pokemon oyununun yepyeni versiyonu Pokemon Rumble Rush, şu an için Avustralya'da Google Play Store üzerinden sunuldu. Oyuncular, Google Play Store üzerinden Pokemon oyununu akıllı cihazlarına indirerek her an her yerden oynayabilirler. Şu an sadece Avustralya'da sunulan Pokemon oyununun yakın zaman içerisinde dünya çağında da iOS ve Android akıllı cep telefonlara indirebilecekler. 

Hiç bir tanıtım işlemi gerçekleşmeden sunulan Pokemon Rumble Rush mobil oyunu akıllı cihazlarda kusursuz bir şekilde çalışarak oyunculara gerçekçi bir pokemon deneyimi yaşatacaktır. İlk çıktığı günden bu yana dünya çapında bir fenomen olmayı başaran Pokemon Rumble Rush oyunu akıllı cihazlarda heyecan verici bir deneyim sunarak oyunculara birbirinden farklı sahneler sunacaktır. Pokemon'un en eğlenceli ve en güçlü karakterleri artık başka bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde yer alan bilgilendirme sayfası söz konusu Pokemon oyununun hem iOS hem de Android mobil cihazlar için indirilmeye uygun hale getirileceğinin bilgisini veriyor. İlk olarak Pokeland oyunu olarak karşımıza çıkan bu heyecan veri Pokemon oyunu ad değiştirerek bugünkü halini aldı. 

Pokemon macerası yeni versiyon ile karşı karşıya

Hem iOS hem de Android platformlar için özel olarak hazırlanan ve sunulan Pokemon Rumble Rush oyunu çok yakında dünyanın her yerinde dağıtıma sunulacak. Pokemon teması üzerine kurulan oyunlar her geçen gün daha da artıyor olsa da oyunların arasında en iyi diyebileceğimiz sadece bir kaç tanedir. En iyilere bir tane örnek vermek gerekirse Niantic’in geliştirdiği Pokémon Go oyunu diyebiliriz. Piyasaya girdiği günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına alan Pokémon Go oyununda artırılmış gerçeklik kavramı ile karşı karşıya geliyorduk. Pokémon Go oyunu 3 yıl önce çıkmış olmasına rağmen halen hatırı sayılır kullanıcı kitlesine sahiptir. 

Pokémon Rumble serisinin oyunları 2019 yılında ilk kez Wii için sunulmuştu. Söz konusu bu oyun Pokemon serisinde her şeyi kırıp dökmek üzerine kurarak aksiyon dolu bir macera sunmaktadır. Kazanmanız gereken ödülleri ve oyuncu karakterlerini yakalayarak oyunun kazananı olmaya çalışacaksınız. Seri tanıtıldığı günden bugüne toplam dört farklı oyun ile karşımıza çıkmıştı. Serinin içinde yer alan oyunlardan iki tanesi 3DS konsollara ve bir diğeri de Wii U modelli konsola yönelik bir şekilde tasarlanmıştır. Wii U konsollar için tasarlanan oyun, NFC figürleri destekleyen ile oyun olma özelliğine sahipti. Zaman içerisinde bu oyun Nintendo'nun son derece başarılı Amiibo ürününe dönüşmüştü. Pokemon evreninde birbirinden farklı karakterler ile macera dolu anlar yaşamak isterseniz sizde yeni nesi Pokemon oyununda yer alabilirsiniz. Kendi karakterlerinizi bir araya toplayarak arena içerisinde kazanan kişi olmaya yönelik hareket edeceksiniz. 





PAYLAŞ