Pokemon Shuffle İncelemesi - Haberler - indir.com

Pokemon Shuffle İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-06 12:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

Türkiye'de bir zamanların vazgeçilmez animelerinden biri olan Pokemon, anavatanı Japonya'da hala büyük bir ilgi görüyor ve TV serisi olarak devam ediyor. Nintendo 3DS ile oyun dünyasındaki varlığını sürdüren Pokemon'un, geçtiğimiz aylarda mobil platforma adım atacağı açıklanmıştı. Nintendo 3DS platformunda yer alan eşleştirme türündeki Pokemon Shuffle, bugün iOS ve Android platformları için çıkışını gerçekleştirdi.

Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan Pokemon Shuffle, günümüzün maalesef ki vazgeçilmez bir alışkanlığı olan uygulama içi satın alma seçeneklerinden nasibini aldı. Oyunda zorlanılan ve geçilemeyen bölümler için cevher kullanılabiliyor. Ayrıca bu cevherler oyun içerisinde kazanılabildiği gibi para ile de satın alınabiliyor. Tahmin edeceğiniz üzere oyunda cevher kazanmak oldukça zor.

Eşleştirme türündeki Pokemon Shuffle oyununda amaç üç aynı Pokemon'u bir araya getirmek. Hızın fazlasıyla önemli olduğu oyunda, çeşitli combolar yaparak düşmanlara karşı kolayca galibiyet kazanılabiliyor.

Şimdilik sadece Japonya App Store ve Japonya Google Play Store'da yayınlanan Pokemon Shuffle oyunu, önümüzdeki günlerde evrensel mağazalara da gelecek. Eğer, beklemek istemiyorsanız mağaza ayarlarınızda yer alan bölge seçeneğini Japonya yaparak Pokemon Shuffle'ı indirebilirsiniz.

Nintendo eShop'ta 4.5 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan Pokemon Shuffle, App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilecek.

Bulmaca çözme becerisi isteyen Pokemon Shuffle'da vahşi pokemonlar ile mücadele edebilir ve onları yakalayabilirsiniz. Üç ya da daha fazla pokemon'u eşleştirip rakibinize hasar verebilirsiniz. Her oyun sonunda ise pokemon'u yakalayabilmek için bir şansınız olur ve daha ileri seviyelere geçebilirsiniz.





PAYLAŞ