Pokemon oyunları Facebook Gaming'te - Haberler - indir.com

Pokemon oyunları Facebook Gaming'te

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 13:59:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bugüne kadar Nintendo marka konsollar ve aynı zamanda akıllı cep telefonlarda karşımıza çıkan Pokemon oyunları artık Facebook Gaming sekmesinde de yer alacak. Halihazırda oldukça popüler oyunlar olan Pokemonların artık Facebook Gaming'de boy gösterecek. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Pokemon oyunları tüketiciye ulaşmak için alanını daha da genişletti. Nintendo konsollarının ardından mobil platformda da kendisini gösteren Pokemon macerası şimdi artık Facebook'un oyun platformunda da yerini alıyor. Şirket bu şekilde hem daha fazla kişi tarafından oynanacak hem de hakimiyet alanını genişletmiş olacak. 

Pokemonların alanı genişliyor

Pokemon oyunları artık çok daha fazla kişiye ulaşacak. Pokemon karakterinin esas hak sahibi bildiğiniz üzere The Pokemon Company'dir. Şirket Pokemon ailesini daha fazla kişiye ulaştırmak adına çeşitli çalışmalar üzerinde olduğunu açıkladı. Facebook'un popülerliğinden faydalanmayı doğru gören şirket oyun için Facebook Gaming'i tercih ediyor. 

Sosyal ağ platformunun global olarak erişime açılan ilk oyun Pokemon Tower Battle olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu heyecan verici oyunda esas amaç en yüksek Pokemon kulesini inşa ederek gerçek zamanlı olarak rakiplerin üstesinden gelmeye yönelik hareket edeceksiniz. Oyunda ne kadar çok rakibinizi geride bırakırsanız ve ne kadar çok puan toplarsanız o kadar başarılı bir şekilde ilerlemeye hak kazanacaksınız. Bunun oyunun yanı sıra aynı zamanda Pokemon Medallion Battle ise diğerine göre çok daha farklı olup kartlar ile ilerleyeceğiniz bir dünya sunuyor. Söz konusu bu oyun kart oyunlarının çok daha fazla ilgi gördüğü Asya - Pasifik bölgesinde erişime açıldı.

Oyuna her ay yeni canavarlar ekleniyor. En güçlü canavar kartlarını bir araya toplayarak rakiplerinizden daha güçlü bir kart destesi oluşturmaya çalışacaksınız. Şirket Facebook planlaması hakkında henüz detaylı bir açıklamada bulunmadı fakat gelecek yıl içerisinde en az iki oyunun daha Facebook Gaming seçeneğinde yer alacağı bekleniyor. Yakın zamanda bu havuz daha da genişleyecek. 

 

 





PAYLAŞ