Pokemon GO'ya 4. nesil pokemonlar ekleniyor - Haberler - indir.com

Pokemon GO'ya 4. nesil pokemonlar ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 12:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Yayınlandığı dönemlerde büyük bir sükse yaratan Pokemon GO için Niantic’ten yeni bir güncelleme müjdesi geldi. İşte güncelleme ile ilgili detaylar.

Niantic tarafından Pokemon GO için yapılan açıklamalarda oyuna yeni pokemonların ekleneceği duyuruldu. 4. Nesil pokemonlar olarak adlandırılan yeni pokemonların artık yakalanması daha zor olacak. Öyle ki kıtalar arası seyahat edilmesini dahi zorunlu kılacak yeni pokemonlar, avlamak zor olduğu gibi güçleriyle de sahiplerine büyük bir avantaj kazandıracak.

Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?

Yeni pokemonların tek güncelleme ile oyuna dahil edilmeyeceği ve tek tek belirli bir dönem içerisinde oyuna dahil olacağı belirtildi. Ayrıca bazı pokemonların sadece belirli bölgelere özgü olarak geleceği de söylentiler arasında.

Pokemon GO için hile önlemi!

2016’dan beri gündemde

2016 yılında tanıtımı yapılarak piyasaya sürülen Pokemon GO, şu anda eski günlerinden çok uzak. Fakat buna rağmen hala oyuna devam eden bir oyuncu kitlesi de var. Bu bakımdan oyun içerisinde yapılan yenilikler hala yakından takip ediliyor, önemseniyor.

2 yıldır Türkiye'ye gelmedi

Türkiye’de 2 yıldan beri hala resmi olarak oyunu sunmayan Niantic, oyunun farklı yöntemlerle oynanmasını da zorunlu kılıyor.

Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı


İlgili uygulamalar
Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?
Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyorPokemon Go yeni güncelleme ile geliyor
Pokemon GO için hile önlemi!Pokemon GO için hile önlemi!

Pokemon Go


PAYLAŞ