Pokemon GO'da yeni değişiklik - Haberler - indir.com

Pokemon GO'da yeni değişiklik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-30 10:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Pokemon GO için yeni değişiklikler resmen duyuruldu. İşte oyuna eklenen yenilikler.

Pokemon Go'nun bugüne kadarki en sinir bozucu unsurlarından biri uygulamayı açık bırakmadan telefonunuzda hiçbir şey yapmanın imkansız olmasıydı. öyle ki telefonda bir şey yapmak istiyorsanız oyuna ara vermek zorunluydu. Yumurta çıkarmak gibi oyun içi etkinliklerde oyunun ekranda etkin olması oyundaki sistem nedeniyle gerekiyordu. Niantic, lansmanından iki yıldan uzun bir süre sonra, bu konuyu Adventure Sync adlı yeni bir özellikle yeniden ele alarak düzenleme getirdi.

Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?

Pokemon GO için hile önlemi!

Pokemon GO arka planda çalışacak

Pokemon Go için yapılan değişiklik ile birlikte artık oyunun arka planda çalışması da sağlanacak. Adventure Sync uygulaması ile birlikte oyun içi sistemini değiştiren Niantic, böylece ön planda çalışmayan oyun çalışmazken bile adımlarınızı kaydetmenize izin verecek. Aynı zamanda b durum bataryanın da korunmasını sağlayacak.

Geliştiricinin yaptığı resmi açıklamaya göre bu özellik sayesinde, telefonunuzda dolaşırken istediğiniz zaman yumurta ya da ve bir arkadaş Pokemonu için mesafe  alınabilecek. üstelik ne kadar ilerlendiği de yine oyun içinden takip edilebilecek. üstelik oyun ile ilgili bildirimler de yine alınarak oyun yakından takip edilebilecek.

Adventure Sync iOS ve Android sistemlerinde yalnız başına çalışmayacağı gibi Apple cihazlarında Apple Health, Android cihazlarda ise Google Fit ile eş zamanlı olarak çalışarak veri alacak.

Oyun içi yürüme mesafesi artıyor

2018 için açıklanan resmi rakamlara göre oyuncular, Pokemon GO oynarken 2017'ye göre yüzde 53 oranında daha fazla yürüdü. İnsanları dışarı çıkmaya ve her gün aktif olmaya teşvik eden yumuşak ama etkili bir motivasyon döngüsü sağlayan Adventure Sync göz önünde bulundurulduğunda ise yeni özelliğin oyuna olan ilgiyi daha da arttırması mümkün.

Pokemon GO ekibine göre, özellik yakında güncelleme ile sunulacak.

Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı


İlgili uygulamalar
Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyorPokemon Go yeni güncelleme ile geliyor
Pokemon GO için hile önlemi!Pokemon GO için hile önlemi!
Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştıPokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı

PAYLAŞ