Pokemon Go'da nasıl takas yapılır? - Haberler - indir.com

Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-06 10:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Uzunca bir süredir takas özelliği beleyen Pokemon Go oyun severleri, Haziran ayının sonlarına doğru oyunun geliştiricisi olan Niantic tarafından duyurulmuştu. Pokemon Go oyun severlerinin heyecanla beklediği takas özelliğini duyuran Niantic, aynı zamanda takas özelliğinin kötü amaçlar için kullanılmasının önüne geçmek için bazı önlemler almayı ihmal etmemişti. Takasın gerçekleşmesi için ilk şartın fiziksel yakınlığın şart olması gerektiğinin altını çizen Niantic, Pokemon takas etmek isteyen oyunculara birbirlerine 10 metre mesafe içerisinde olma zorunluluğunu şart koşmuştu. Bu duruma ek olarak yalnızca 30. seviyeye ulaşmış ya da 30. seviyeyi aşmış Pokemon Go oyuncularına takas hakkı tanıdı. Aynı zamanda Niantic, günde yalnızca bir takas olabileceğini söyledi. 

Pokemon Go'da takas yapmak hiçte kolay değil

Takas edebilmek için sadece bu şartların yeterli olacağını düşünüyorsanız şayet yanılıyorsunuz diyebilirim. Bir diğer şart olan arkadaş olmak şartı, oyuncuların takasa girecekleri diğer antrenör ile birbirlerini arkadaş olarak eklemeleri gerekiyor. Ayrıca oyuncuların takas edecekleri Pokemon'ların Pokedex'e kaydetmeleri aranan diğer şartlar arasında yer alıyor. Bu şarta ek olarak birde her takas için belirli bir miktarda Stardust'a ve takasa girilen diğer antrenörler olan arkadaşlığın seviyesine bağlı olarak değişiyor.

Pokemon Go'nun hala hatırı sayılı oyuncu kitlesi var

Bundan tam 2 yıl önce 6 Temmuz 2016'da yayınlanmış olan Pokemon Go, çok kısa bir zaman diliminde tüm dünyayı saran bir çılgınlığa dönüşmüş oyun olarak geçti. Ancak oyunun bu heyecanı bir süre sonra azaldı ve oyuncu kitlesi biraz azaldı. Fakat oyunun hakkını vererek oynayan hala hatırı sayılan bir kitle tarafından oyun oynanmaya devam ediyor. Oyuncu sayısını artırmak isteyen ve eski günlerine döndürmek isteyen oyunun geliştiricisi Niantic, yeni özellikler sunarak oyuncuların heyecanını diri tutmaya çalışıyor.





PAYLAŞ