Pokemon GO’da Facebook arkadaşları nasıl eklenir? - Haberler - indir.com

Pokemon GO’da Facebook arkadaşları nasıl eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-20 17:03:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Her ne kadar çıkış yaptığı dönemlerdeki başarısını şu anda sürdüremese de hala milyonlarca kişi Pokemon Go oynamaya devam ediyor.

Oyun, oyuncu kitlesini tamamen kaybetmediği gibi yapılan yeni güncellemeler ile birlikte oyuna yeni özellikler ekleniyor. Bu özelliklerden birisi olan Facebook arkadaşları ile oyunu oynayan Facebook arkadaşlarınızı bulabilir ve arkadaşlarınıza ekleyerek oyunu birlikte oynayabilirsiniz. 

Pokemon GO'da yeni değişiklikPokemon GO'da yeni değişiklik

70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor! 

Oyuna Facebook desteği geldi

Oyuna eklenen tek özellik Facebook arkadaşları olmazken, Facebook ile oturum açma özelliği de aktif durumda. Böylece oyuna giriş yapmak isteyenler, Google hesabı yerine artık Facebook hesabını da tercih edebilecek.

Kişilerin Facebook arkadaşlarını Pokemon Go oyununda eklemesi adına ilk olarak uygulamayı güncellemesi gerekiyor. En son versiyona yükseltme ile birlikte oyun içinde aktif hale gelecek olan bu Facebook desteği ile kolay bir şekilde Facebook arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz. Güncelleme sonrasında ise aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. 

Pokemon GO 2. nesil Pokemonlar geliyor 

Pokemon GO’da Facebook arkadaşlarını eklemek

Facebook arkadaşlarını eklemek isteyen kişilerin öncelikli olarak Pokemon Go’da yer alan poke topuna dokunun.

Daha sonrasında ise üst tarafta yer alan ayarlar bölümünü seçin.

Ayarlar bölümünde hesap sekmesine geçiş yapın.

Burada yer alan Facebook'a dokunun.

Facebook uygulaması kurulu olan cihazlarda otomatik olarak uygulama yönlendirmesi yapılacaktır. Facebook uygulamasının yüklü olmadığı telefonlarda ise bir tarayıcı penceresinde Facebook girişi yapılması istenecektir. Giriş yapıldıktan sonra ise kişiler Facebook’ta bulunan arkadaşlarını eklemeye başlayabilir. Pokemon Go oynamayan arkadaşlarınız bu listede görünmeyecektir.

Pokemon Go için yapacağınız Facebook işlemlerinde gerekli tüm onayları ve izinleri vermeniz gerekir. Aksi halde uygulama tarafından hata mesajları yayınlanacaktır. 

Play Store Türkiye'den indirilemeyen Pokemon Go Nasıl Yüklenir?


70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor!70 yaşındaki Pokemon Go oyuncusu 11 Telefon ile geziyor!
Samsung, Pokemon Go'nun geliştiricisine 40 milyon dolar yatırım yapacak!Samsung, Pokemon Go'nun geliştiricisine 40 milyon dolar yatırım yapacak!

Pokemon Go


PAYLAŞ