Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyor - Haberler - indir.com

Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 11:16:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Çıkış yaptığı ilk dönemde tüm dünyada büyük bir popülerlik kazanan Pokemon Go, kaybettiği kullanıcıları yeniden kazanmak istiyor. Peki beklenen PVP özelliği yeterli olacak mı?

Yılların efsane çizgi film serisi Pokemon’dan esinlenerek hazırlanan Pokemon Go adlı mobil oyun, kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Konuma bağlı olarak kişilerin doğada dolaşarak pokemonları bulması ve avlamasını esas alan oyun, herkesi sokaklara dökerken bu akım kısa süre içerisinde sona erdi.

Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.

Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?

Milyonlarca kullanıcının kaybının en önemli etken, oyunun bir süre sonra kendini tekrarlaması olurken bu konuda yenilikler yapmak isteyen Niantic, çok uzun zamandan beri beklenen özellik PvP’yi oyuna dahil ediyor. Gelen ilk bilgilere göre Pokemon Go PVP özelliği 2018’in sonlarına doğru oyuna eklenecek ve kullanıcıların birbirine karşı mücadelesi de böylece başlatılacak.

Pokemon Go'ya PvP modu geliyor!

Bu konuda uzun zamandan beri gündemde iddialar ve haberler yer alsa da firma adına resmi bir açıklama gelmemişti. Fakat geçtiğimiz gün konuyla ilgili detaylar Niantic’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu pazarlama direktörü Anne Beuttenmüller’den geldi. Oyunun beklentiler doğrultusunda geliştirilmeye devam ettiğini söyleyen direktör, oyunda tek yeniliğin PVP olmayacağının da müjdesini verdi. Oyun içi arkadaşlık sistemi ile birlikte yeniliğin yapılacağı Pokemon Go’da oyuncular arasında takas yapımına da imkan sağlanacak. Böylece oyun içi etkileşimin arttırılacağı Pokemon Go için en büyük hedef oyunun yeniden sıralamalarda yükselmesi.


Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?Pokemon GO'ya güncelleme ile neler eklenecek?
Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?Pokemon Go'da nasıl takas yapılır?

Pokemon Go


PAYLAŞ