Pokemon GO Türkiye’de erişime açıldı - Haberler - indir.com

Pokemon GO Türkiye’de erişime açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Uzun bir süredir oynana ve kademeli bir şekilde farklı ülkelerde erişime açılan Pokemon Go için beklenen gelişme yaşandı ve Türkiye’deki kullanıcılar için oyun erişime açıldı. 2016 yılından beri dünya genelinde ülkeler bazında kademeli olarak erişime açılan Pokemon GO için Türkiye kullanıcılarına beklenen haber geldi. Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile oynanan Pokemon GO, uzun bir süredir hayranları tarafından yoğun bir şekilde oynanmaya devam ediyor. Dünya haritası kullanılarak, oyunda bölgenizdeki Pokemon’ları avlamaya çalışıyorsunuz. Bu Pokemon’ları uygun bir mesafede iseniz yakalama işlemini başlatabiliyorsunuz. Yakında olduğunuz Pokemon’a dokunarak uygun hızlı ve açı ile Poke topunuzu ona doğru atıyorsunuz.

Pokemon GO, Türkiye’de erişime açıldı

Pokemon oyunları Facebook Gaming'tePokemon oyunları Facebook Gaming'te

Bazı Pokemon’lar güçlü olduğu için yakalanması zor olabiliyor. Oyun içinde seviye sistemi de yer alıyor. 5.seviyeye geldiğiniz zaman artık diğer Pokemon’lar ile dövüşebileceksiniz. Harita üzerinde antreman yapabileceğiniz yapılar yer alıyor. Diğer yandan yakaladığınız Pokemon’ları geliştirebilirsiniz. Türkiye’ye uzun zamandır aktif olması beklenen Pokemon GO, nihayet erişime açıldı. Oyunu artık hem Android hem de iOS platformlarında rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Daha öncesinde kullanıcılar Pokemon GO oynayabilmek için APK olarak indirerek sahte konum uygulamaları ile oyunu oynayabiliyorlardı. Oyuna resmi erişim olmadığı için sahte konum ile oyunu oynamak mümkün oluyordu. Oyunu 100 milyondan fazla kullanıcı indirmiş durumda ve bu sayı artmaya devam ediyor. Oyun yeni bölge ve ülkelerde aktif olmaya devam ederken, kullanıcı sayısı da yükselişini sürdürüyor.  


Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!
Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek!Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek!

PAYLAŞ