Pokemon Go Plus Bilekliği Eylül'de Çıkacak - Haberler - indir.com

Pokemon Go Plus Bilekliği Eylül'de Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-04 10:22:51
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Çıktığı günden itibaren, oynayan oynamayan herkes tarafından bilinen, bir defa da olsa duyulan efsane oyun Pokemon GO, Pokemon GO Plus bilekliğinin yakında çıkacağı müjdesini verdi.

Artık herkesin aşina olduğu, bir yerlerden mutlaka duyduğu, kendisi oynamasa bile mutlaka oynayan bir yakının olduğu oyun Pokemon GO, oyunun resmi aksesuarı olan bilekliğinin çıkacağı müjdesini, oyunun tutkunlarına verdi. Normal şartlarda Pokemon GO Plus bilekliğinin, Temmuz ayı sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Daha sonra oyunun yapımcısı Ninetendo'dan gelen açıklamada, bilekliğin çıkış tarihinin Eylül ayına ertelendiği açıklaması geldi. Yapılan bu açıklamayla beraber, Pokemon GO tutkunlarının heyecanla beklediği Pokemon GO Plus bilekliği için biraz daha sabretmeleri gerekecek.

90'ların sonu ve 2000'lerin başında Pokemon adıyla ekranlara çıkan çizgi film, çocuklar tarafından büyük beğeni ile izleniyordu. Pokemonun ekranlardan kaldırılmasının ardından, çizgi filmden esinlenerek piyasaya sürülen oyun Pokemon GO, çizgi filmden ço daha büyük bir ses uyandırdı ve günden güne oyuncu sayısını bir çığ gibi büyüttü. Oyunun da ardından şimdi, oyunun tutkunlarının dört gözle beklediği Pokemon GO Plus bileklerinin piyasaya sürülmesi için hazırlanılıyor. Temmuz ayında çıkmasını bekleyen kullanıcılar, bilekliğin çıkış tarihinin Eylül'e ertelendiğini duyması üzerine ne kadar hayal kırıklığı yaratmış olsa da, heyecanlı bekleyişlerinden vazgeçmeden , bilekliğin piyasaya çıkacağı tarihi bekliyorlar. Bu denli heyecanla çıkış tarihi beklenen bileklik de görünüşe göre en az oyun kadar ses uyandıracak ve kullanıcılar arasında rağbet göreceğe benziyor.

Oyunun yapımcısı Ninetendo, çıkış tarihinin gecikeceğini Amerika ve Avrupa'da, Twitter üzerinden duyurdu. Japonya'da da bilekliğin hiç çıkmama ihtimali söz konusu. Pokemon GO oynayanların bildiği gibi, oyun esnasında kafanızı ekrandan kaldırmanız pek mümkün olmuyor. Küçük bir dikkat dağınıklığı ile yakalayacağınız Pokemon'u elinizden kaçırabiliyorsunuz. Fakat piyasaya sürülecek olan bu Pokemon GO Plus bilekliği, bu sorunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak bir tasarıma sahip. Pokemon Go Plus bilekliği, siz Pokemon aradığınız sırada devreye girecek. Çevrenizde bir pokemon olduğunu fark ettiği yanda, ışığı yanıp sönecek ve kolunuzda titreyerek size haber vermeye başlayacak. Böylelikle bu bileklikle yaşanan kazalarında bi nebze önüne geçilmiş olacak. Bilekliğin fiyatının, 34.99 dolar yani 105 TL'den satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ