Pokemon GO için hile önlemi! - Haberler - indir.com

Pokemon GO için hile önlemi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-20 16:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Son dönemlerde yeni güncellemelerle yeniden hareketlenmesi beklenen Pokemon GO için hilelere karşı önlemler alınmaya devam ediliyor.

Piyasaya sunulduğu ilk aylarda yüksek kullanıcı sayısına ulaşarak akım yaratan Pokemon GO, yeni dönemde hilelere karşı biraz daha aktif olacak. Niantic tarafından yapılan açıklamalarda rootlu sistemlerde oyunun oynanmasına izin verilmeyeceği açıklandı.

Pokemon Go artık hava durumunu gösterecekPokemon Go artık hava durumunu gösterecek

Play Store Türkiye'den indirilemeyen Pokemon Go Nasıl Yüklenir? Pokemon Go Nasıl Oynanır?

Pokemon GO hilelerine savaş başladı

Pokemon GO için yapılan bu güncellemeler kişilerin sahte lokasyonlarda oynamasını engelleyerek oyun içinde daha adil bir sistem hedefleniyor. Telefonlarda hile yapılmasına imkan sağlayan root, Pokemon GO için artık yasaklıklar listesinde yer alıyor.

Root durumu kontrol edilecek 

Pokemon GO için yeni oyun içi izinlerde dosyalara erişim izni de elde ederken bu izin sayesinde telefonların rootlu olup olmadığı kolay bir şekilde anlaşılacak. Telefonların rootlu olduğunun tespit edilmesinin ardından oyun engellenecek. Niantic tarafından atılan bu adım hile nedeniyle oyundan uzaklaşan kişilerin yeniden oyuna dönüş yapmasını sağlayabilir.

Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyor


Zenfone Modellerine Pokemon GO Kurma İşlemiZenfone Modellerine Pokemon GO Kurma İşlemi
Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.
Pokemon Go yeni güncelleme ile geliyorPokemon Go yeni güncelleme ile geliyor

Pokemon Go


PAYLAŞ