Pokemon Go Güncellendi - Haberler - indir.com

Pokemon Go Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-20 12:52:30
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Çıkışıyla beraber yakaladığı popülarite ile birçok başarıya imza atan ve en çok konuşulan oyunlar arasına giren mobil oyun Pokemon GO?da, oyunculardan gelen eleştiriler dikkate alınarak sonunda güncelleme yapıldı.

Yaz aylarında çıkışını gerçekleştiren ve efsane haline gelmeyi başaran Pokemon GO, çıktığı günden bir hafta sonra kullanıcı sayısını milyonlara ulaştırmıştı. Gerçekleştirdiği bu patlama sayesinde, birçok başarının altına imzasını atmayı başaran bir oyun olmuştu. Fakat daha sonraları oyunda meydana gelen bir takım hatalar ve açıklar, bazı oyuncuları oyundan uzaklaştırmaya ve oynanmamalarına neden olmaya başlamıştı. Oyuncular rahatsızlıklarını sık sık dile getirerek, oyunda güncelleme yapılması yönünde taleplerde bulundular. Uzun bir süredir beklenen bu güncellemeler sonunda dikkate alındı ve Pokemon GO beklenen güncelleme müjdesini oyuncularına duyurdu.

Çok kısa bir süre de efsane olmayı başaran oyun Pokemon GO, haftalarca gündemden düşmeyerek en çok konuşulan oyun oldu. Dünyanın dört bir yanında büyük ilgi ile oynanan oyun, bazı yasaklar ve bunun yanı sıra oyunda fark edilen bir takım hatalar sebebiyle kullanıcı sayısını kaybetmeye başladı. Oyuncuların geri bildirimlerde bulunarak güncelleme talep etmesi üzerine, yapımcılar sonunda bu eleştirileri dikkate alarak güncelleme müjdesini verdiler. Yeni güncellemesi ile oyun yeniden aynı popülerliği yakalayacak gibi duruyor. Bu güncelleme ile oyuna Buddy özelliği eklendi. bu özellik sayesinde istediğiniz bir pokemonu en yakın arkadaşınız yapabileceksiniz. Bunu yanı sıra gelen diğer yenilikler şu şekilde;

- Küçük Pokemon seçme ekranı çok daha kullanışlı hale getirildi.

- Herhangi bir animasyon olmaksızın, kırılan yumurtalarda meydana gelen hata ortadan kaldırıldı.

- İnternet bağlantısında oluşan kopma problemleri giderildi ve performans iyileştirilmesi yapıldı.

- Oyuna Pokemon Go Plus desteği eklendi. 35 dolar karşılığında giyilebilir cihazlarınız ve Google Maps desteği sayesinde her daim oyuna bağlantılı kalabileceksiniz.

- Root edilmiş cihazlar için yasak getirildi.

-Bazı küçük iyileştirmeler yapıldı.

Beklenen güncellemenin ve iyileştirmelerin gelmesinin ardından, oyunu bırakan kullanıcılarında yeniden Pokemon GO başına dönmeleri bekleniyor.

 





PAYLAŞ