Pokemon GO 2. nesil Pokemonlar - Haberler - indir.com

Pokemon GO 2. nesil Pokemonlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-17 15:11:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Pokemon GO, son zamanlarda yaşanan olumsuzlukların ardından, yayınladığı güncelleme sayısını arttırdı. Pokemon GO için yayınlanan son güncellemeden sonra, oyunda yer alacak olan 2. nesil pokemonlar da ortaya çıktı.

Temmuz ayında piyasaya sürülmesiyle ortalığı kasıp kavuran ve en çok oynanan oyunlar arasında ilk sıralardaki yerini uzun bir zaman koruyan Pokemon GO, son günlerde yine gündeme gelmeye başladı. Yaz aylarında yakaladığı başarı, uzun bir süre konuşulan Pokemon GO, Eylül ve Ekim aylarında güncelleme gecikmesi nedeniyle oyuncu sayısında bir düşüş yaşamıştı. Bu olayın ardından, Pokemon GO son zamanlarda sıkça güncelleme yayınlayarak, eski oyuncu kitlesine ulaşma hedefine doğru ilerlemeye başladı. Oyun için yayınlanan son güncelleme ile beraber oyunda yer alacak olan ikinci nesil pokemonlar da ortaya çıktı.

Pokemon GO, geçtiğimiz aylarda yaşadığı olumsuzluklardan sonra, oyuncuların isteklerine biraz daha eğilerek, oyunda bir takım iyileştirmelere gitti ve güncellemeleri sıklaştırdı. Niantic tarafından geliştirilen, yaz aylarının en popüler oyunu Pokemon GO, güncelleme yayınladıktan sonra kendisini yeniden toparlamaya başladı. Oyuncuların oyunda şikayet ettiği noktalardan birisi, yaz aylarından beri sürekli aynı pokemonlarla karşılaşıyor olmalarıydı. Oyuncuların isteklerine dikkat eden şirket, bu konuya da önem vererek, yeni güncellemede el attı. Oyuncuların sürekli aynı pokemonlarla karşılaşmaktan yakınması, bu güncellemede 2. nesil pokemonların ortaya çıkmasını sağladı. Oyun için geçtiğimiz günlerde yayınlanan   Pokemon GO 0.45.0 (Android) sürümünde 2. nesil pokemonların kodları da görüldü. Pokemonların oyuna, Aralık içerisinde eklenmesi bekleniyor.

2. NESİL TÜM POKEMONLARIN LİSTESİNİ AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ

 

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-





PAYLAŞ