Pocophone için, Türkiye'ye kötü haber verildi - Haberler - indir.com

Pocophone için, Türkiye'ye kötü haber verildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 16:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu Pocophone F1’in satılacağı yerlerin listesi değiştirildi.

2018’in en başarılı telefon markalarından biri olan Xiaomi, bu yıl global pazarda kendisinden daha çok söz ettirdi. Akıllı telefon modelleri ile oldukça beğenilen Xiaomi, kullanıcılarının karşısına yeni modelleri ile geçmeye devam ediyor. Son olarak teknoloji dünyası Xiaomi’nin çıkaracağı yeni telefon modeli Pocophone F1’i merakla bekliyor durumda. Daha öncesinde cihazın satılacağı yerler bir liste olarak kullanıcılara sunulmuştu. Kısa bir süre önce satılacak olan ülkeler listesinde bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklik, Türkiye’deki Pocophone F1 bekleyenleri üzecek gibi duruyor.

Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldıXiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

Pocophone F1, Türkiye’de satışa çıkmayacak

Çin menşeli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği lansman ile Pocophone F1’i duyurmuştu. En ucuz akıllı telefon olmasıyla dikkat çeken Pocophone F1, kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı. Ucuz olmasına karşın, kullanıcıların aradığı birçok özelliği de kullanıcılarına sunuyor. Lansman esnasında cihaza dair merak edilen birçok detaya ve cihazın satışa çıkacağı yerlerin listesine yer verildi. 60’ın üzerinde ülkenin yer aldığı listede, Türkiye’nin de ismi yer alıyordu. Fakat kısa bir süre önce listede bir değişiklik yapıldı. Değişiklikle birlikte cihazın satışa çıkacağı ülkelerin sayısında azalma olduğu görüldü. Çıkarılan ülkelerden birinin Türkiye olduğu dikkat çekti.

Açıklanan ilk liste

Türkiye’nin listeden çıkarılması kafaları karıştırdı ve herkesin aklına “neden?” sorusu geldi. Henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Fakat tahminler, cihazın ülkemizde açılacak olan Mi Store mağazasının açılışından sonra, satışa sunulacağı yönünde.

Güncel liste





PAYLAŞ