Pocophone F2 maliyet sorunuyla karşı karşıya! - Haberler - indir.com

Pocophone F2 maliyet sorunuyla karşı karşıya!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin alt firması olarak yer alan POCO şirketinden uzun bir süredir merakla yeni Pocophone F2 modeli bekleniyor. Şimdi ise söz konusu bu yeni cihaza dair kötü bir açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Pocophone F2 modelini yakın bir zamanda görmeyeceğiz. Serinin ilk modeli olan Pocophone F1 modelinde Snapdragon 845 işlemcisi görmüştük. Ancak bu amiral gemisi işlemci ile beraber rakip modellerden çok daha düşük bir fiyatla bütçe dostu olarak sunulmuştu. Ancak şirket tarafından gelen açıklamalara göre Snapdragon 865 işlemcisi dahil olmak üzere Snapdragon 855’in bile bütçe dostu bir amiral gemisi cihaz olabilmesi için ucuzlamadığı belirtiliyor. Bu kapsamda Pocophone F2 modelinin gelişim süreci büyük bir maliyet ile ilerliyor.

Pocophone F2 hakkında yeni detaylar

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Herkes tarafında bu yeni cihazın Snapdragon 865 işlemcisi ile çıkması bekleniyor. Ancak Pocophone F2 ise işlemci fiyatlarındaki pahalılıktan ötürü Snapdragon 855 ile bile şuan için gelemiyor. Bu durum birçok kişi tarafından beğenilmezken, şirket ise yeni modelleri olan X2’de orta üst seviye bir işlemci kullandıklarını belirtiyorlar. POCO’nun yeni X2 modelinin sahip olduğu özelliklere bakacak olursak, bu cihazda 120 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.67 inç FHD+IPS LCD bir ekran kurulumu ile geliyor. 8 nm üretim sürecine sahip Snapdragon 730G modeli bu model güç verirken 6 / 8 GB RAM belleklerini göreceğiz.

Depolama tarafında ise 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama olmak üzere üç farklı seçenek karşımıza çıkıyor. Cihazın ön yüzeyinde 20 megapiksel + 2 megapiksel derinlik olmak üzere çift kamera yer alıyor. Arka yüzeyde ise 64 megapiksel kamera ile beraber 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik sensörü + 8 megapiksel ultra geniş açı kamerasını göreceğiz.  


Oppo F9 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıOppo F9 ve Pocophone F1 karşılaştırması
Redmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıRedmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırması

PAYLAŞ