Poco'dan dev atılım! - Haberler - indir.com

Poco'dan dev atılım!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-26 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerin en çok konuşulan cep telefonu markası Poco, büyümesini sürdürüyor. Markanın Hindistan’daki büyümesi % 300’ü aştı.

Cep telefonlarında uzaktan çalışmaya geçiş nedeniyle talep seviyeleri hızla artarken, tedarik zincirleri kısa süre içerisinde tükendi. Bu nedenle yoğun bir şekilde üretimlerin sürdüğü akıllı cep telefonu pazarında, bu süreçten karşı çıkan şirketlerden birisi de Poco oldu. Poco, 2021'in ilk çeyreğinde Hindistan'da en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olarak ciddi bir yükseliş gerçekleştirdi.

Poco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldıPoco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldı

Quarterly Mobile Phone Tracker'dan çarpıcı rapor

Quarterly Mobile Phone Tracker tarafından yapılan bölgesel araştırmalar, şirketlerin büyümesi noktasında önemli veriler sundu. Raporda en çok dikkat çeken marka ise Poco’ydu. 2021 yılının ilk çeyreğinde, 2020 yılı verilerine göre yüzde 300 büyüme kaydeden Poco, elde ettiği artış ile birlikte şu anda Hindistan’daki en büyük 3. Marka.

Dönüm noktası yaşadı!

Poco Hindistan Ülke Direktörü Anuj Sharma markanın ülkede elde ettiği başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“İlk günden beri Poco olarak kullanıcılarının benzersiz gereksinimlerini karşılamak için her zaman en iyi teknolojiyi sunmaya çalıştık. Tüm çalışmalarımız ve markaya duyulan güven, 2021'in ilk çeyreğinde ilk on akıllı telefon markası arasında en yüksek büyümeyi gerçekleştirmemizi ve önemli bir kilometre taşına ulaşmamıza yardımcı oldu. Pazarda büyümeye devam ederken, politikalarımızdan ödün vermeden yeni hedeflerimize odaklanmak istiyoruz."

Poco’nun büyümesindeki en önemli katkıyı sağlayan modeller Poco X2,  Poco X3 oldu. Kendi segmentlerinde en çok satan modellerden birisi olan bu iki modele Poco C3 eşlik etti. Üst segmentteki modellerden birisi olan Poco C3, güçlü ve yüksek performansıyla birlikte 45 günlük satış sürecinde 500 bin satışı aştı. Uygun fiyat, yüksek özellikler ve giriş seviyesindeki güçlü alternatifleri ile tüketiciler için daha cazip fırsatlar sunan Poco, böylece pazarın da yükselen bir değeri olarak dikkat çekiyor. Poco F3 GT gibi güçlü modellerin de piyasaya sunulmasının ardından Poco’nun pazardaki etkisinin daha da artması bekleniyor.

Türkiye pazarında da önemli bir gelişme kaydeden firmanın kendi çeyrek raporlarını açıklaması ile birlikte tüm pazarlardaki durumunu net bir şekilde görmemiz mümkün olacak.


POCO M3 Pro 5G satışa çıkıyorPOCO M3 Pro 5G satışa çıkıyor

PAYLAŞ