POCO X3 Pro modelinin detayları belli oluyor - Haberler - indir.com

POCO X3 Pro modelinin detayları belli oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-08 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi ve üreticisi POCO şirketi son olarak POCO X3 NFC ve POCO X3 modelleri sonrasında POCO X3 Pro modelinin de yolda olduğunu açıkladı. Cihaza dair henüz sızıntı bilgiler karşımıza gelmeye devam ederken, Xiaomi imzalı POCO X3 Pro, giriş yapmış olduğu birçok kayıt üzerine göre çok yakında lanse edilecek diyebiliriz. Gelmesine kesin gözüyle bakılan bu modele dair hala merak edilen birçok detay bulunuyor. Cihaza dair çok fazla detay belli olmazken, bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Yaşanan son sızıntıya göre modelde 6 GB RAM + 128 GB depolama ile 8 GB RAM ve 256 GB depolama seçenekleri yer alacağı iddia ediliyor.

Diğer yandan model için üç farklı renk seçeneği ile geleceği belirtilen bu modelin Türkiye’de satılma ihtimali de yer alıyor. Bunun henüz kesin olmadığını belirtirken, global olarak satılacağı kesin olan POCO X3 Pro modeli işlemci gücünü Snapdragon 860 işlemcisinden alacak.

POCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktıPOCO F2 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

POCO X3 Pro teknik özellikleri belli oluyor

POCO X3 Pro öncesinde POCO X3 NFC modeli de gelmişti. Bu model ise işlemci gücü olarak Snapdragon 732G kullanırken, NFC destekli olan X3 NFC, 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ 120 Hz bir LCD panel ile karşımıza geliyor. HDR10 desteğine de sahip olan model Gorilla Glass 5 koruması ile 450 nit ekran parlaklığı ve 120 Hz yenileme hızı sunuyor. Cihazda ayrıca 33W hızlı şarj desteği ile beraber 5160 mAh bir pil yer alıyor.

Selfie kamerası noktasında 20 megapiksel olan bu modelin arkasında ise 64 megapiksel ana kameraya + 13 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor. Cihazda 6 GB RAM ve 64 GB depolama ile 128 GB depolama seçeneği bulunuyor. POCO X3 NFC içinde 256 GB’a kadar destek veren microSD kart yeri de bulunuyor.


Poco M3 Türkiye'de satışa çıkıyorPoco M3 Türkiye'de satışa çıkıyor
POCO logo tasarımını yenilediPOCO logo tasarımını yeniledi

PAYLAŞ