Poco X3 NFC resmi fiyatı ve lansman tarihi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Poco X3 NFC resmi fiyatı ve lansman tarihi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-07 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Birkaç gün önce yeni tasarıma ve özelliklere sahip olan Poco X3 NFC ile ilgili fiyat bilgileri gün yüzüne çıktı. Şimdi ise cihazın resmi fiyat bilgisi şirket tarafından onaylandı. Konuyla ilgili olarak söylentilere göre cihazın taban modeli 226$, bir üst konfigürasyonu ise 268$ olacaktı. Ortaya çıkan yeni bir teaser ise bu fiyatları doğrular yönünde. Elde edilen görsellere bakıldığında hem cihazın fiyatlarını hem de lansman tarihini görmek mümkün.

Poco X3 NFC hakkında elde edilen bilgiler

Poco X3 NFC, elde edilen görsellere göre 120 Hz ekran tazeleme hızı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda 240 Hz sensör okuma hızı cihazın ekranında bulunacak Orta segment akıllı cep telefonlarda yer alan yüksek ekran tazeleme hızları genellikle oyuncu odaklı olan cihazlarda bulunuyor. Cihazın Snapdragon 732G yonga seti ile geleceği tahmin ediliyor. Bu yonga seti Snapdragon 730G‘nin overclock edilmiş ve daha performanslı bir versiyonudur. Yeni yonga seti Snapdragon Elite Gaming‘in bazı özelliklerini de destekliyor. Telefon, paylaşılan görsellere göre 229$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Diğer pazarlardaki fiyatları da dolar üzerinden belirlenecek.

Xiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldıXiaomi POCO F2 Pro Türkiye lansmanı yapıldı

Cihaz ile ilgili olarak paylaşılan üçüncü görsel, cihazın tanıtım tarihi hakkında bilgi veriyor. Cihaz, 7 Eylül tarihinde tanıtılacak ve 8 Eylül tarihinde de resmi olarak satışa çıkacak. Şirket, farklı bulmacalar ile kullanıcıların bu telefona olan ilgisini arttırmaya çalışıyor. Telefon, 33W hızlı şarj destekli 5160 mAh değerinde bataryaya sahip olacak. Ayrıca 64 MP ana kamerası bulunacak. 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek lansmanda cihazla ilgili detaylı teknik özellikleri görmek mümkün olacak.


Xiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktıXiaomi POCO M2 Pro Geekbench'te ortaya çıktı
Resmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtıldı Poco M2 Pro özellikleri ve fiyatı
Poco C3, Redmi 9C'nin Hindistan versiyonu olacakPoco C3, Redmi 9C'nin Hindistan versiyonu olacak

PAYLAŞ