Poco X3 NFC için Android 11 güncellemesi yayımlanmaya başladı - Haberler - indir.com

Poco X3 NFC için Android 11 güncellemesi yayımlanmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 16:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Poco’nun son dönemlere damga vurduğu modeli Poco X3 NFC için yenilikler devam ediyor. Poco X3 NFC için Avrupa’daki versiyonuna yeni güncellemeler göndermeye başlayan şirket Android 11 deneyimini kullanıcılara sunmaya başladı. 2020’nin Eylül ayında Google tarafından resmen duyurulan ve kullanıma sunulan Android 11 için şirketin bu kadar kısa sürede güncellemeyi sunması, kullanıcılarda büyük bir memnuniyet yarattı.

Sıra Poco X3 NFC’de

POCO X3 NFC Türkiye fiyatı yine zamlandıPOCO X3 NFC Türkiye fiyatı yine zamlandı

Geçtiğimiz aylarda Poco X2 ve Poco F2 Pro modelleri için sürüm yükseltmesi yapan Poco, Poco X3 NFC için de bu desteği sağlayarak dikkat çekti. Üstelik Android 11 işletim sisteminin yanı sıra MIUI 12 güncellemesi de yine telefonlar için sunulan bir diğer yenilik oldu. Kullanıcılar güncellemeyi almak için telefonları üzerinden güncelleme kontrolü yapma imkanına sahip. V12.0.6.0.RJGEUXM sürüm numarası ile gelen güncelleme 2.3 GB. İlk öncelik Beta kullanıcıları olan güncellemelerde, kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar güncelleme ekranında yeni sürümü bulabilecek.

Poco X3 NFC güncellemesinde neler var?

Android 11 ve MIUI 12’nin yanı sıra Android için getirilen Şubat 2021 güvenlik yamaları da bulunuyor. Böylece kullanıcılar alacakları tek bir güncelleme ile telefonlarında yepyeni bir deneyim elde edebilecek. Güvenlik, yeni bir ara yüz ve yenilenmiş Android 11 versiyonunu sunan Poco, kullanıcılar için büyük bir memnuniyet yaratmayı başardığı gibi telefonun yeni versiyonunun 2021 içinde tanıtılması konusunda da beklenti oluştu.


POCO X3 Pro modelinin detayları belli oluyorPOCO X3 Pro modelinin detayları belli oluyor

PAYLAŞ