Poco X2'nin tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Poco X2'nin tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 18:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’den bağımsız hale gelen POCO, son dönemde piyasaya sunduğu akıllı telefon modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise POCO tarafından 2020’nin ilk akıllı telefonu resmi olarak duyuruldu. POCO X2 olarak göreceğimiz bu model yayınlanan bir afiş ile resmileşirken, cihaza dair bazı detaylarda belli oldu. Tekrardan yapılandırma ile Xiaomi’den ayrılan POCO, teknoloji olarak desteklenmeye devam ediliyor. POCO, 2020 için ilk akıllı telefon modeli olan X2 modeli ile oldukça iddialı geliyor. Resmi olarak 4 Şubat tarihinde tanıtılacak olan bu modele dair gelen ilk bilgilerde cihazın 120 Hz bir yenileme hızına sahip olacağı belirtiliyor. LCD bir ekran paneline sahip olacak model 120 Hz ile akıcı bir ekran deneyimini kullanıcılara sunacak.

POCO X2, 4 Şubat’ta resmi olarak geliyor

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Modeli henüz belli olmayan bir Snapdragon işlemci bu modelde yer alacak. Ancak bu model amiral gemisi cihaz olmayacağı için Snapdragon 730G işlemcinin cihaza güç vermesi bekleniyor. Diğer yandan sıvı temelli bir soğutma sistemini göreceğiz. Oyuncular için de oldukça uygun bir model olacak olan POCO X’ modeli arka yüzeyinde 64 megapiksel ana kameraya sahip olacak. Sony IMX686 sensörü kullanılacak olan bu kameranın tam olarak detayları belli olmuş değil. Bu modelin sahip olacağı özellikler ile beraber uygun fiyatıyla beraber sunulması pazarda oldukça ses getirmesi bekleniyor. Global pazarda ise Pocophone X2 olarak adlandırılacak.

Şirketin yapmış olduğu resmi açıklamasına göre amiral gemisi modeli olan Pocophone F2 ise 2020’nin ilk çeyreğinde gelecek. Snapdragon 865 işlemcisine sahip olması beklenen bu telefon, güçlü bir amiral gemisi seviyesinde olacak. X2 sonrasında Pocophone F2 modelinin de önümüzdeki dönemlerde daha fazla detaylanması bekleniyor.


Oppo F9 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıOppo F9 ve Pocophone F1 karşılaştırması
Redmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırmasıRedmi Note 7 ve Pocophone F1 karşılaştırması

PAYLAŞ