POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri; - Haberler - indir.com

POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri;

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-04 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun bir süredir heyecanla beklenen Poco X2, nihayet bugün resmi olarak tanıtıldı. Hem tasarım olarak hem de özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Poco X2, Snapdragon 730G yonga setinden güç alırken aynı zamanda cihazın sıvı soğutma sistemi, 64 MP kamera ve 4.500 mAh batarya kapasitesi de kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanacak gibi gözüküyor. Öncesinde Xiaomi'nin çatısı altında çalışan ve ardından Xiaomi'den ayrılarak bağımsız olmayı tercih eden Poco, bir süredir gündemde adından söz ettiren yeni orta sınıf akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı. Poco X2 şeklinde adlandırılan söz konusu orta segment cihazın birbirinden farklı dikkat çekici özellikleri bulunuyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonu Qualcomm Snapdragon 730G platformundan güç alıyor.

Poco X2, 120 Hz tazemele oranına sahip 6.67 inç Full HD+ ekran üzerine kurulu olup aynı zamanda 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama (UFS 2.1) seçenekleriyle daha da güçlendirilmiştir. Cihazda microSD kart desteği de mevcut. Bu sayede depolama alanında artış sağlaması yapabilirsiniz.

Xiaomi Poco X2 Geekbench'te GörüntülendiXiaomi Poco X2 Geekbench'te Görüntülendi

 

Sıvı soğutma teknolojisi

Sıvı soğutma teknolojisine sahip olan Poco X2 adlı akıllı cihazın parmak izi sensörü ilginç olarak cihazın yan kısmında bulunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda sistem performansının optimize edilmesi için tasarlanmış olan Game Turbo 2.0 oyun modununda cihazda yer aldığını belirtmek gerekiyor. Bu sayede Poco X2, oyuncular tarafından büyük ilgi ile karşılanacak. 

Akıllı cep telefon 27 watt hızlı şarj desteğine sahip olup 4.500 mAh batarya kapasitesi ile uzun soluklu bir kullanım sunmayı başaracaktır. Bununla beraber 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan Poco X2, ana ekranında yer alan kamera ile beraber RAW formatında fotoğraf çekimine ve hatta 960 fps yani yavaş çekim video kaydı yapma özelliğine de sahiptir. 

Kamera sistemi dörtlü

Dörtlü arka kamera sistemine sahip olan Poco X2, batarya konusunda kullanıcıların yüzünü güldürdüğü gibi aynı zamanda kamera kısmında da son derece tatmin edici olarak değerlendirilebilir. Bugün itibariyle resmi olarak tanıtılan Poco X2 adlı akıllı cihazın arka tarafında 64 megapiksel Sony IMX686 ana görüntü sensörü, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Cihazın ön kamerası ise ekrana gömülü bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ön kısımda 20 ve 2 megapiksel çözünürlükte iki adet sensöre yer alıyor. Hem kamerası hem de özellikle bataryası ile beğenileri toplayacak olan Poco X2 adlı akıllı cihaz özellikle oyuncular tarafından dikkat çekecek gibi gözüküyor. 

Akıllı telefonun fiyat etiketleri ise şu şekilde;

6 GB RAM + 64 GB depolama: 224 dolar

6 GB RAM + 128 GB depolama: 238 dolar

8 GB RAM + 256 GB depolama: 280 dolar

Mavi, pembe ve kırmızı renk seçenekleri ile sunulan Poco X2'nin satışları 11 Şubat tarihi itibariyle başlayacak.


Poco X2'nin tanıtım tarihi açıklandıPoco X2'nin tanıtım tarihi açıklandı
Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!
Poco X2'nin şaşırtan gece çekim performansıPoco X2'nin şaşırtan gece çekim performansı

PAYLAŞ