Poco X2, Redmi K30’u temel alacak! - Haberler - indir.com

Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-31 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin alt markası konumunda bulunan Poco şirketinin yakın bir zamanda yeni akıllı telefon X2 modelinin gelmesi bekleniyor. Poco’nun bu yeni akıllı telefon modeli bir süredir merakla bekleniyor. Şimdi ise cihaza dair olduğu iddialı edilen bir fotoğraf ortaya çıktı. Bu fotoğraftaki cihaz Xiaomi’nin bir süre önce piyasaya sürmüş olduğu Redmi K30 modeliyle olan benzerliği ile oldukça dikkat çekiyor. Poco X2 modelinin Redmi K30 modeli ile olan benzerliği öne çıkarken, Twitter’da paylaşılan bir video da bu görseli doğrulamış oluyor. Poco şirketi bir süre önce Xiaomi’den bağımsız bir hale geldi ve kendi adı altında cihazlar üretmeye başladı. Konu hakkında açıklama yapan Xiaomi, 2018 yılındaki popüler Poco F1 modelinin popülerliğini yeni dönemde Poco X2 modeli ile sürdürmek istiyor. Bu model ise ilk defa 4 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak.

Poco X2 görsel ve videosu ortaya çıktı

Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!Xiaomi'nin telefon birimi Poco bağımsız bir marka oluyor!

Poco X2 hakkında paylaşımlar gelmeye devam ederken, şimdi ise cihazın ekran tarafında yüksek tazeleme hızı ve sıvı soğutma sistemi gibi özellikleri ile öne çıkması bekleniyor. Bu yeni akıllı telefon modeline Qualcomm işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Cihaza dair ortaya çıkan yeni bir tasarım görseli akılları bir hayli karıştırıyor diyebiliriz. Hindustan Times adlı bir internet sitesi tarafından yayınlanan fotoğrafların Poco X2 modeline ait olduğu belirtiliyor. Ancak görsellerin Xiaomi Redmi K30’a oldukça benzer olduğu da açık bir şekilde gözüküyor.

Poco X2 modelinde 8 nm üretim sürecine sahip 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 730G işlemcisi yer alıyor. Bu özelliklerin Redmi K30 ile aynı olduğu da gözüküyor. Modelin 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile beraber 265 dolar fiyat etiketinde olması bekleniyor.  


Poco F2 ile birlikte Poco F2 Lite'da geliyor!Poco F2 ile birlikte Poco F2 Lite'da geliyor!
Poco X2'nin tanıtım tarihi açıklandıPoco X2'nin tanıtım tarihi açıklandı

PAYLAŞ