POCO, OnePlus Nord 2 5G ile dalga geçti - Haberler - indir.com

POCO, OnePlus Nord 2 5G ile dalga geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-16 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

POCO F3 GT ile adından söz ettiren POCO, Çin merkezli rakibi OnePlus Nord 2 5G'yi adeta tiye aldı. Reklam metnindeki tanıtım cümleleri ile dalga geçildi. 

2018 yılında Xiaomi'nin alt markası olarak hizmet vermeye başlayan POCO, Çin merkezliler başta olmak üzere rakiplerine yapmış olduğu göndermelerle sıklıkla gündemde yerini alıyor. Bundan nasibini alan son marka ise akıllı telefon sektöründe amiral gemisi katili olarak nitelendirilen OnePlus oldu. Bu hafta içerisinde resmi olarak Türkiye'yede de yerini alan OnePlus, oldukça iddialı olduğu yeni nesil Nord 2 5G modelini 22 Temmuz tarihinde tanıtacak. Buna  POCO F3 GT modelini öne çıkararak cevap veren POCO, OnePlus ile dalga geçti. Nord 2 5G'nin tanıtımlarında belirlenen reklam metni üzerinden yürüyerek isim vermeden ironik bir dille dalga geçti. 

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktıPoco M3 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

“POCO F3 GT isteyebileceğiniz ve ondan daha fazlası”

OnePlus, 22 Temmuz’da piyasada yerini alacağı söylenen Nord 2 5G için yapmış olduğu reklamlarda "Pretty much everything you could ask for" (Neredeyse sahip olmak isteyebileceğiniz her şey) ifadesini kullanıyor. Cihazı açık açık, "yeni amiral gemisi katilimiz" şeklinde tanımlayan OnePlus'un bu iddialı sözlerine POCO'dan yanıt geldi. Şirket reklam metninin aynısına birkaç kelime ekleyerek "Pretty much everything you could ask for and more." (Neredeyse sahip olmak isteyebileceğiniz her şey ve daha fazlası) şeklinde göndermede bulundu. Söz konusu bu paylaşımı Twitter'dan gerçekleştiren Çin merkezli marka bir de POCO F3 GT'nin sıradan bir N serisi telefona benzemediği ile ilgili bir benzetme yapıldı. 

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre her iki akıllı cep telefonda MediaTek Dimensity 1200 yonga setiyle güçlendirilecek. Çin'de yerini alan Redmi K40 Gaming Edition’un yeniden markalanmış versiyonu olacağı dile getirilen POCO F3 GT bünyesinde yer alan 120 Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED ekranı, 64 Megapiksel ana kamerası ve 67W hızlı şarj desteği ile benzerlerinden geri kalmayacak. OnePlus Nord 2 5G kullandığı AMOLED panel ile rakibine benzeyecek, ancak elde edilen bilgilere göre ekran yenileme hızı 90 Hz seviyesinde yer alacak. 4.500 mAh boyutundaki pil özelliği ile kutusundan çıkacağı dile getirilen bu cihazın hızlı şarj desteğinin ise 30W veya 65W şeklinde olması bekleniyor. Nihai sonuçların açığa çıkması için 22 Temmuz’daki lansmanı beklemek gerektiğini de belirtmek gerekir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 


POCO M3 Pro 5G teknik özellikleri ortaya çıktıPOCO M3 Pro 5G teknik özellikleri ortaya çıktı
Poco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldıPoco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldı
POCO M3 Pro 5G satışa çıkıyorPOCO M3 Pro 5G satışa çıkıyor

PAYLAŞ