Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Poco M3 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-15 11:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Şirket yakında Poco M3 Pro’yu kullanıcıların beğenisine sunacak.

Bir süre önce bağımsız bir marka olarak faaliyete başlayan Poco’nun yeni telefonu pek de yeni bir tasarımla karşımıza çıkmayacak. M3 Pro modeline dair bazı görsellerin sızdırılmasıyla açığa çıkan tasarıma baktığımızda yeni modelin M3’ün neredeyse aynısı olduğunu söylemek mümkün.

Türkiye'de de satılacak POCO F3'ün özellikleriTürkiye'de de satılacak POCO F3'ün özellikleri

Poco Global başkanı Kevin Xiaobo Qiu ve şirketin küresel ürün pazarlama başkanı Angus Ng'e göre M3 Pro modeli gücünü MediaTek Dimensity yonga setinden alacak. Bu modelde kullanılacak olan işlemcinin M3’ün güç aldığı Qualcomm Snapdragon 662 işlemci setinden daha iyi olacağı kesin. Ancak bu modelin işlemcisinin henüz kesinleşmedi. Geçtiğimiz günlerde AnTuTu testinde görülen Poco M3 301.635 puan alırken, yakında tanıtılması beklenen Poco M3 Pro ise 329.072 puan aldı.

Poco M3 Pro, M3'ten daha iyi olacak

Poco M3 Pro modeli, Dimensity işlemciden güç alacağı için 5G bağlantısına sahip olacak. Ek olarak Poco M3 Pro’nun M3'e kıyasla daha yüksek yenileme hızlı ekrana sahip olacağı da düşünülüyor. Poco M3 Pro, görsellerde de gördüğümüz üzere bu model Poco sarısı dahil olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak gibi görünüyor.

Resmi olarak tanıtılan POCO F3 ve POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatı

Bunun yanı sıra Poco M3 Pro modelinin tanıtılmasıyla birlikte Poco X3 modelinin satışının sonlandırılacağına dair de söylentiler var. Poco X3 gibi uygun bir fiyatla satışa sunulacak olan Poco M3 Pro daha yüksek performans bekleyen kullanıcılar için daha iyi bir alternatif olacak. M3 modelinden biraz daha yukarıda olan Poco M3 Pro’nun bir önceki modelden daha pahalı olması da muhtemel olsa da cihazla ilgili bilinenler şimdilik bu kadar. Poco M3 Pro hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Poco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıPoco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
POCO X3 Pro makul fiyatıyla Türkiye'de satışa sunulduPOCO X3 Pro makul fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu

PAYLAŞ