Poco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Poco M3 Pro 5G'nin kamera özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-18 22:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Poco M3 Pro 5G ile ilgili gündeme genle son bilgiler kamera konusunda modelin oldukça iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Poco tarafından 19 Mayıs tarihi itibariyle tanıtımını yapacağı Poco M3 Pro 5G hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Tanıtım için geri sayıma geçilmesine rağmen yaşanan bu sızıntı, tanıtım öncesinde telefonun kamera özelliklerinin açığa çıkmasına neden oldu. Görseller ile birlikte desteklenen bu durum, tanıtım öncesinde markanın konuşulmasını sağlarken, arka paneli ve kamera özellikleriyle dikkat çeken cihaz, şirketin yeni amiral gemilerinden birisi olacak.

POCO, şaşırtıcı MIUI hamlesi yaptıPOCO, şaşırtıcı MIUI hamlesi yaptı

Poco M3 Pro 5G kamera özellikleri neler?

Poco M3 Pro 5G için yapılan son paylaşımlara göre kameranın konumunda ciddi bir değişikliğe gidilmiş durumda. Bir önceki model olan Poco M3’te arka panelde daha geniş bir alan kaplayarak ortalanmış bir şekilde duran kamera modülleri, Poco M3 Pro 5G ile birlikte hem daha küçük hale getirilmiş hem de sol üst köşeye taşınmış. Arka panelde yapılan bu değişim ile birlikte hem elde tutuş hem de arka panelin daha fazla boş alana sahip olması mümkün kılınmış. Büyük bir şekilde yazılan Poco yazısı ise arka panelde dikkat çeken bir diğer detay.

Telefonda yer alan kameraların teknik özelliklerine yönelik yapılan incelemelerde ise ana kamera 48 MP çözünürlüğü destekliyor. 2 ek kameranın eşlik ettiği ana kamera böylece derinlik ve farklı modları destekliyor. Sızdırmada net olarak belirtmemiş olsa da kamera modüllerinin arasında yer alan özel bir lazer otomatik odaklana özelliğinin de geleceğine işaret ediyor. Ancak bu konuda net olarak bilgi verilmemiş durumda.

Poco M3 Pro 5G diğer teknik özellikleri neler?

Poco M3 Pro 5G hakkında daha önce yapılan paylaşımlarda bazı teknik özellikleri de netlik kazanmıştı. 8.92 mm kalınlığa sahip olan telefon ağırlıkta ise 190 gram. 6.5 inçlik 90 Hz destekli ekran ile birlikte Full HD+ deneyimi sunacak model, MediaTek Dimensity 700 işlemci bulunuyor. Model gücünü ise 5000 mAh bataryadan alıyor. 18W şarj desteği bulunan model, mevcut özelikleriyle markanın yeni gücü olacak.



PAYLAŞ