POCO M3 Pro 5G satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

POCO M3 Pro 5G satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dün düzenlediği sanal lansmanla M3 Pro 5G’yi tanıtan POCO cihazı kullanıcılarla buluşturacak.

POCO Global Başkanı Kevin Qiu, “POCO’nun 6 Mayıs 2021 itibarıyla, POCO F1’i duyurduğumuz 2018 yılından bu yana toplamda 17 milyonun üzerinde satış gerçekleştirdiğini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yalnızca POCO M3 için geçtiğimiz Kasım ayında dünya genelinde 3 milyonun üzerinde bir satış rakamı elde ettik. Sadece satış anlamında muazzam bir büyüme elde etmekle kalmadık, aynı zamanda hayran kitlemizi de büyüttük. Artık hayran kitlemizin ürünlerimizi geliştirmede kullanmak için geri bildirimlerini paylaşabilecekleri bir POCO topluluk uygulamamız dahi var” dedi. POCO Global Ürün Pazarlama Müdürü Angus Ng, “5G’nin sağladığı avantajlar yüksek hızlı dosya indirme, yüksek kaliteli video izleme ve oyunları daha akıcı izlemenin ötesine geçiyor ve kalabalık alanlarda çok daha istikrarlı bir ağa olanak tanıyor. Piyasada oldukça nadir görülen bir fiyat noktasında 5G’nin getirdiği avantajlardan faydalanan POCO M3 Pro 5G, kullanıcılara önem taşıyan inovasyonlar sunma sözümüzün başka bir kanıtı” dedi.

Resmi olarak tanıtılan POCO F3 ve POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan POCO F3 ve POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatı

POCO M3 Pro 5G özellikleri

MediaTek Dimensity teknolojisini ilk defa kullanan POCO,7 nm üretim süreciyle üretilen pil için güç tüketimini minimum düzeye indiren MediaTek Dimensity 700 yonga setinden alıyor. Entegre 5G modeme sahip olan POCO M3 Pro 5G, çift 5G SIM kart desteğine sahip.

POCO X3 Pro makul fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu

Kullanıcılarına amiral gemileriyle yarışır bir performans vadeden POCO M3 Pro 5G,

sekiz çekirdekli işlemci mimarisini destekleyen işlemci, 2,2 GHz’ye kadar çalışabilen iki yüksek kapasiteli Cortex-A76’ya sahip. GPU mimarisi olan Mali-57 GPU kullanan POCO M3 Pro 5G , yeni UFS 2.2 depolama teknolojisi sayesinde yüksek oyun performansı da sunuyor.

90Hz tazeleme hızına sahip olan POCO M3 Pro 5G , kullanıcılara daha hızlı görseller ve daha sorunsuz bir deneyim vadediyor. Ayrıca DotDrop ekran kullanılan POCO M3 Pro 5G, bir önceki modelden farklı olarak DotDisplay ekrana ev sahipliği yapıyor. DynamicSwitch teknolojisi ekranın 90Hz, 60Hz, 50Hz ve 30Hz yenileme hızları arasında otomatik olarak geçiş yapmasına olanak tanıyor. Bu sayede enerji tasarrufu sağlıyor ve yenileme hızı içeriğe en uygun şekilde otomatik olarak belirleniyor. 6,5 inç FHD+ ekranı, 1080P çözünürlüğe sahip olan POCO M3 Pro 5G, 360° ışık algılaması için ön ve arkada olmak üzere çift ışık sensörüne sahip.

Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip olan POCO M3 Pro 5G, 2 MP makro kamera, 2MP derinlik sensörü ve 48 MP ana kameraya sahip. Düşük ışık koşullarında daha net ve ayrıntılı görüntüler yakalamayı mümkün kılan kamera yazılım özelliği gece modu, Time-lapse video ve Timed burst gibi çeşitli çekim modlarına da sahip.

5.000 mAh pil gücüne sahip olan 18 W hızlı şarj desteği ve kutuya dahil olan 22,5 W şarj cihazına sahip. POCO M3 Pro 5G 4GB+64GB ve 6GB+128GB olarak iki farklı versiyonla ülkemizde de satışa sunulacak.


Poco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıPoco M2 Reloaded tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
POCO X3 Pro makul fiyatıyla Türkiye'de satışa sunulduPOCO X3 Pro makul fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu

PAYLAŞ